„PocketBook InkPad 3 Pro“ – jūsų didelio ekrano skaitymo ekspertė

2019 m. liepos 30 d.

„PocketBook“ džiaugiasi galėdamas pristatyti „PocketBook InkPad 3 Pro“ – naują 7,8 colių el. skaityklės versiją dabar su vandens apsauga ir „Bluetooth“ ryšiu. Šios naujos funkcijos kartu su elegantišku dizainu, „SMARTlight“ ir garso išvestimi paverčia naują „PocketBook“ modelį į tikrą profesionalę elektroninių skaityklių pasaulyje.

Didelės galimybės su dideliu el. skaitykle

Nauja knygos dydžio „PocketBook InkPad 3 Pro“ el. skaityklėje integruotas 7,8 colio „E Ink Carta ™ HD“ (1404 x 1872) ekranas su 300 DPI. Toks ekranas leidžia iš esmės ištrinti sieną tarp tradicinio ir elektroninio puslapio, nes el. skaityklės dydis leidžia skaityti panašiai kaip ir vidutinę spausdintą knygą. Naujausios kartos ekranas leidžia pamiršti, kad skaitote el. skaityklėje. Akys nejaučia jokio spaudimo, o informacija suvokiama geriau – kaip skaitant įprastą popierinę knygą.

Žingsnis į skaitymo laisvę

Galite saugiai mėgautis skaitymu visur su „PocketBook InkPad 3 Pro“: gulėti vonioje arba prie baseino, paplūdimyje ar net lietui lyjant. Naujoji el. skaityklė yra vandeniui atsparus tiek viduje, tiek išorėje. Mikronų plonumo danga patikimai apsaugo įrenginio vidinę elektroniką nuo žalos, kurią gali sukelti drėgmės arba skysčių poveikis. El. skaityklė pasižymi IPX8 galimybėmis, leidžiančiomis prietaisą 60 minutėms panardinti į gėlą vandenį iki 2 metro, o tai nepadarys jai jokios žalos.

Geresnė apsauga su movos tipo dėklas

Siekiant užtikrinti papildomą apsaugą nuo mechaninių pažeidimų, parduodamas „PocketBook InkPad 3 Pro“ komplektas apima praktišką, juodos spalvos movos tipo dėklą. Be to, movos tipo dėklo naudojimas padidina el. skaityklės efektyvumą. „PocketBook InkPad 3 Pro“ yra įmontuotas dangtelio jutiklis, kuris automatiškai perjungia įrenginį į miego režimą kiekvieną kartą, kai ją įdedate į dėklą.

Išmanūs jūsų išmanaus gyvenimo būdo pakeitimai

„SMARTlight“ technologija yra kažkas daugiau nei paprastas priekinis žibintas. Ši funkcija automatiškai subalansuoja ekrano ryškumą ir spalvos temperatūrą atsižvelgiant į apšvietimą ir dienos laiką.Naudotojas gali rankiniu būdu koreguoti priekinės šviesos ryškumą ir spalvą neišjungdamas el. skaityklės puslapio. Be to, galima sukurti šablonus su skirtingais ekrano ryškumo koregavimais, kurie supaprastina darbą su el. skaitykle ir sutaupo jūsų laiko.

Ne tik skaitytojams, bet ir klausytojams

„PocketBook InkPad 3 Pro“ sukurta taip, kad kiekvienam vartotojui suteiktų maksimalių galimybių: jūs galite ne tik skaityti knygas, bet ir jų klausytis – dėl „micro USB“ garso adapterio ir „Bluetooth“ belaidžio ryšio. El. skaityklė palaiko du populiariausius garso formatus: mp3 ir m4b, kad galėtumėte patogiai klausytis ir žymėtis savo mėgstamas garso knygas bet kur. Arba tiesiog klausykitės muzikos skaitydami!

Kita naudinga „PocketBook InkPad 3 Pro“ funkcija, kurią verta paminėti, yra „tekstas į kalbą“, kuri paverčia jūsų el. skaityklę į tikrą istorijų pasakotoją. Funkcijos „tekstas į kalbą“ dėka jūsų prietaisas gali konvertuoti el. knygos tekstą į balsą ir garsiai perskaityti bet kokį tekstinį failą iš el. skaityklės bibliotekos.

Greitai mąstantis prietaisas bet kokiai užduočiai

„PocketBook InkPad 3 Pro“ integruotas aukštos kokybės dviejų branduolių procesorius ir 1 GB RAM, kuri žymiai padidina el. skaityklės greitį. Visų pirma, tai susiję su programų ir paslaugų paleidimo greičių bei sklandžiu puslapių perjungimu.

1900 mAh akumuliatorius užtikrina savaites skaitymo laiką be įkrovimo. El. skaityklės vidinė atmintis yra išplėsta iki 16 GB, o tai leis jums saugoti daugiau nei 3000 knygų elektroninę biblioteką.„PocketBook InkPad 3 Pro“ palaiko 19 knygų ir 4 grafinius formatus (JPEG, BMP, PNG ir TIFF). Visi šie failai gali būti lengvai atsisiunčiami į el. skaityklę dėl integruoto „Wi-Fi“ ryšio ir internetinių paslaugų: „Dropbox“, „Send-to-PocketBook“ ir „PocketBook Cloud“.

Be to, iš anksto įdiegti „Abbyy Lingvo®“ žodynai su 24 kalbų deriniais ne tik supaprastina užsienio literatūros skaitymą ir vertimą, bet ir paverčia „PocketBook InkPad 3 Pro“ būtinu padėjėju kelionės metu.

Stilinga ir lengva el. skaityklė – idealus kompanionas

„PocketBook InkPad 3 Pro“ išsiskiria ne tik dideliu HD ekranu, kurio įstrižainė yra 7,8 colių. Įrenginio, kurio matmenys yra 195 x 136,5 x 8 mm, svoris yra tik 225 gramai, o tai leidžia jums jį nešiotis su savimi kasdienių miesto kelionių ar tolimų kelionių metu.

El. skaityklė taip pat išsiskiria stilingu ir apgalvotu dizainu, kuris atitinka naujausias pasaulines tendencijas. Šis prietaisas ne tik puikiai atrodo, bet taip pat yra labai ergonomiškas ir patogus naudoti – jį lengva laikyti ir valdyti net viena ranka.

„PocketBook InkPad 3 Pro“ – tikras profesionalas el. skaityklių pasaulyje

Atgal
Aa HD