„PocketBook Color“ ir „PocketBook Touch Lux 5“ – dviejų ilgai lauktų el. skaityklių prekybos pradžia

2020 m. liepos 28 d.

„PocketBook“ su džiaugsmu praneša apie dviejų ilgai lauktų naujų gaminių, pakeisiančių požiūrį į el. skaitymo patogumą, prekybos pradžią. Susipažinkite su „PocketBook Color“ – pirmąja Europoje spalvota el. skaitykle su „E Ink Kaleido™“ 6 col. ekranu, ir „PocketBook Touch Lux 5“ – nauja vienos lengviausių ir populiariausių pasaulyje el. skaityklės karta, nuo šiol su „SMARTlight“.

„PocketBook Color“ – kitas el. skaityklės puslapis yra spalvotas

„PocketBook Color“ pristato visiškai naują el. skaitymo lygį – dėl „ePaper E Ink Print Color“ technologijos vaikiškos knygos su iliustracijomis ir komiksai, mokomoji ir profesinė literatūra tampa įdomesnė ir informatyvesnė. Įrenginyje taip pat integruota „Bluetooth“ ir garso failų palaikymo funkcija.

Spalvos „E Ink“ ekrane

Naujasis „E Ink Kaleido™“ ekranas gali rodyti 4 096 spalvas išsaugodamas visas unikalias „E Ink“ technologijos savybes. Pasirinkus nespalvotą režimą, ekranas pasižymi 300 DPI HD skiriamąja geba, kuri garantuoja ryškų el. puslapio kontrastą. „E Ink Kaleido™“ ekranas užtikrina optimaliausias ir maloniausias akiai optines charakteristikas su įjungtu priekiniu apšvietimu. Be to, naudotojai gali reguliuoti kiekvienos konkrečios knygos spalvos nustatymus, nesunkiai pritaikydami tokius parametrus kaip kontrastas, šviesumas, spalvų gamos korekcija ir grynis.

„Bluetooth“ ir garsas – knygų klausytojams

„PocketBook Color“ palaiko 6 populiarius garso formatus. Tai puiki naujiena visiems garso knygų ir muzikos gerbėjams. O „Bluetooth“ suteikia galimybę prijungti belaides ausines arba klausytis garso knygų per automobilio garso sistemą. Kita naudinga funkcija yra teksto vertimas kalba teksto failų įgarsinimui viena iš 16 kalbų.

Skaitymo malonumas keliaujant

Kompaktiška (161,3 × 108 × 8 mm) ir lengva (tik 160 g) el. skaityklė puikiai tinka tiems, kurie neįsivaizduoja savo kasdienybės be skaitymo. Įrenginį patogu laikyti po ranka, kad ir kur keliautumėte: „PocketBook Color“ lengvai telpa mokyklinėje kuprinėje, rankinėje ir netgi striukės arba džinsų kišenėje! Priekinis apšvietimas leidžia skaityti esant bet kokioms sąlygoms, nepaisant apšvietimo: keliaujant transporto priemone, sėdint kavinėje ir netgi miegant palapinėje. El. skaityklę patogu laikyti viena ranka verčiant puslapius jutikliniu ekranu arba ant priekinio skydelio esančiais mygtukais.

Susikurkite biblioteką!

„PocketBook Color“ taip pat išsiskiria tuo, kad palaiko 29 formatus – 19 knygų, 6 garso ir 4 grafikos formatus. Būtent todėl įrenginys yra vienas pirmaujančių pasaulyje atsižvelgiant į formatų skaičių. Jis suteikia skaitytojams galimybę atsisiųsti turinį nekonvertuojant failų. Be to, el. skaityklėje galima sutalpinti tikrai didžiulę elektroninę biblioteką – įrenginyje yra 16 GB vidinė atmintis ir iki 32 GB atminties kortelės lizdas.

Produktyvumas ir energijos vartojimo efektyvumas

El. skaityklėje yra galingas dviejų branduolių procesorius, padedantis lengvai atlikti visas užduotis: greitai atidaryti failus, sklandžiai versti puslapius, akimirksniu sinchronizuoti su debesies paslauga ir kt. O galingas 1 900 mAh akumuliatorius leidžia įrenginiui veikti iki vieno mėnesio papildomai jo neįkraunant. Kita naudinga akumuliatoriaus energijos taupymo funkcija yra dangtelio jutiklis, automatiškai el. skaityklėje įjungiantis miego režimą, kai dangtelis užverčiamas.

Unikali spalva ir stilingas dizainas

„PocketBook Color“ atrodo nepaprastai elegantiškai – įrenginys ypatingai išsiskiria dėmesingai sukurtu dizainu. Kita maloni staigmena – unikali „Moonlight Silver“ spalva, puikiai susiliejanti su el. skaityklės lengvumu ir įmantrumu.

„PocketBook Touch Lux 5“ – laiko patikrintas įrenginys su naujomis supergaliomis

Dėl 6 col. „E Ink Carta™“ HD ekrano, sumanios „SMARTlight“ funkcijos ir tik 155 g svorio „PocketBook Touch Lux 5“ yra puikus pasirinkimas tiems, kurie kiekvieną laisvą akimirką skiria patogiam ir saugiam skaitymui.

Sumani „SMARTlight“

„SMARTlight“ technologija užtikrina didžiausią skaitymo patogumą esant bet kokioms apšvietimo sąlygoms, automatiškai reguliuodama ekrano šviesumą ir spalvos temperatūrą. Neskaitant automatinio režimo, naudotojas gali rankiniu būdu nustatyti priekinio apšvietimo šviesumą ir spalvos temperatūrą. Jis taip pat gali išsaugoti tokių nustatymų šablonus, kad galėtų juos greitai pasirinkti ir naudoti vėliau. Ekrano šviesumą ir spalvos temperatūrą galima reguliuoti skaitymo metu pirštu perbraukus ekraną.

Akims nekenkiantis ekranas

„PocketBook Touch Lux 5“ integruotas 6 col. daugelio jutiklių HD ekranas „E Ink Carta™“, išsiskiriantis nepriekaištingu patikimumu ir saugumu. Šios technologijos dėka optinės ekrano charakteristikos beveik prilygsta įprastam popieriaus lapui, todėl naudotojas gali ilgai skaityti nekenkdamas regėjimui ir išlaikydamas koncentraciją. Be to, „E Ink“ ekranas neblizga net ryškiausioje saulės šviesoje, todėl galima patogiai skaityti lauke – paplūdimyje, parke arba tiesiog balkone.

Nepaprastai lengvas ir stilingas

Tęsiantis geriausias žymiosios „Touch Lux“ gaminių linijos tradicijas, naujasis modelis pasižymi nuostabiu dizainu, 2019-aisiais įvertintu „Red Dot“ apdovanojimu. Šis modelis dera prie bet kokio stiliaus – kasdienio arba formalaus. Įrenginys išsiskiria ne tik savo dizainu, bet ir stilingomis spalvomis:klasikine „Ink Black“ ir patrauklia „Ruby Red“. Naujoji el. skaityklė nepaprastai lengva ir ergonomiška – ji sveria tik 155 gramus.

Galingas procesorius, 19 formatų ir daug vietos knygoms

Dėl naujo dviejų branduolių procesoriaus „PocketBook Touch Lux 5“ dar patogiau naudotis – programos ir knygos atverčiamos greičiau, o puslapiai verčiami dar sklandžiau. El. skaityklės vidinė atmintis yra 8 GB dydžio. Be to, „PocketBook Touch Lux 5“ palaiko iki 32 GB dydžio atminties korteles. Taigi, gaunate nepaprastai daug vietos visai savo elektroninei bibliotekai. „PocketBook“ el. skaityklės tradiciškai išsiskiria tuo, kad palaiko daugybę formatų. „PocketBook Touch Lux 5“ ne išimtis. Modelis palaiko 19 knygų ir 4 grafikos formatus, tad galite pamiršti laiko švaistymą konvertuojant failus.

Aktyvus skaitymas ilgiau nei mėnesį įkrovus akumuliatorių vieną kartą

Dėl „E Ink“ technologijos el. skaityklė itin efektyviai vartoja energiją. „PocketBook Touch Lux 5“ galima laisvai naudoti ilgiau nei mėnesį aktyviam skaitymui pakartotinai neįkrovus įrenginio. Įrenginyje yra dangtelio jutiklis, kuris žymiai taupo akumuliatoriaus energiją – uždarius dangtelį, el. skaityklėje automatiškai įjungiamas miego režimas.

Atgal
Aa HD