Įspūdingos „PocketBook“ reklamos: laukia naujas stulbinančių nuotykių sezonas!

2021 m. lapkričio 1 d.

Šį rudenį susitikime „YouTube“: laukiamiausia šių metų „PocketBook“ reklamos premjera - keturi nauji reklamos serialo „Inside your PocketBook“ epizodai, panaikinantys ribas tarp pasaulių. Dar daugiau nuotykių, fantastinių istorijų ir protu nesuvokiamų istorijos posūkių. Bet būkite atsargūs: niekada nežinote, kur jus nuves naujas knygos puslapis!

Visi geri dalykai turi būti tęsiami. Todėl praėjus metams po pirmųjų keturių epizodų premjeros „PocketBook“ džiaugiasi galėdama pristatyti antrąjį reklaminio serialo apie nuostabius pasaulius, kurie slepiasi už kiekvieno knygos viršelio, sezoną.

Naujieji prekės ženklo vaizdo įrašai - masinės „PocketBook“ kampanijos, kuria siekiama išpouliarinti skaitymą per el. skaityklę „YouTube“ ir socialiniuose tinkluose, dalis. Kampanija yra paremta "Inside your PocketBook" idėja, kuri savo visą dėmėsį skiria tūkstančiui nuostabių pasaulių ir herojų, kurie laukia mūsų „PocketBook“ elektroninėje skaityklėje.

Pirmajame sezone kartu su slaptuoju agentu ir jo netikėtu partneriu pabėgome nuo piktadarių, linksminomės ištaigingame pokylyje, mokėmės skraidyti ant šluotos ir patekome į pasakų pabaisos glėbį.

Tačiau antrajame sezone jūsų laukia dar daugiau netikėtų ir protu nesuvokiamų nuotykių. Taigi patogiai įsitaisykite ir pasiruoškite mėgautis kiekvienu iš keturių naujų epizodų:

Išsigandusi studentė

Tamsūs niūraus Viktorijos laikų dvaro koridoriai ir vingiuoti laiptai slepia daug paslapčių. Todėl pamatę išsigandusią merginą, bėgančią nuo nežinomo pavojaus, geriau paskubėkite ir ją pasekite. Nors kas sakė, kad už užrakintų durų būsime saugūs?

Epinė fantazija vonioje

Jei net drąsus elfas ir nykštukas tyliai sėlina mišku, vadinasi, kažkur netoliese slepiasi kažkas baisaus! Leiskitės į pavojingą misiją su heroje ir jos fantazijos personažų komanda, ir tegul kirvio, lanko ir vonios šepetėlio galia būna su jumis!

Deginimuisi skirto gulto vesternas

Laukiniai Vakarai tikrai nėra vieta silpnų nervų žmonėms, nes visi žinome, kaip ten žmonės paprastai sprendžia konfliktus. Todėl, kai kortų žaidimas pakrypsta ne į gerąją pusę, herojus turės pademonstruoti žaibišką reakciją. Belieka tikėtis, kad jo ginkle yra pakankamai kulkų. Arba jis turi kremo nuo saulės...

Stilingasis riteris

Kas nenorėtų tapti riteriu? Kiekvienas viduramžių karys dėl tokios garbės pasirengęs paaukoti bet ką. Viską, išskyrus savo šukuoseną! Ar nemanote, kad puikus stilius gali būti svarbesnis už karalių? Pažiūrėkite vaizdo įrašą iki galo ir galbūt stosite į stilingojo riterio pusę!

Pamatykite antrąjį įdomios „PocketBook“ reklaminių serialų sezoną, prisiminkite smagius pirmojo sezono epizodus ir nepamirškite pasidžiaugti „Youtube“ hitu, nuo kurio viskas prasidėjo - 360o laipsnių reklaminiu vaizdo įrašu su Šerloku, Drakula ir Sniego karaliene, sulaukusiu daugiau nei 15 milijonų peržiūrų.

„PocketBook“ jūsų laukia nuostabūs pasauliai! Tiesiog atverskite puslapį.

Atgal
Aa HD