Vaizdo įrašas: „PocketBook“ ir „E Ink“ kalba apie „ePaper“ ir naują 7,8 col. „InkPad Color“ skaityklę

2021 m. vasario 19 d.

Žiūrėkite naują vaizdo įrašą, kuriame „PocketBook“ ir „E Ink“ atsako į klausimus apie spalvotą „ePaper“ ir naują bei ilgai lauktą spalvotą el. skaityklę su 7,8 col. „E Ink Kaleido™ Plus (E Ink new Kaleido™)“ ekranu.

„PocketBook InkPad Color“ žengia dar vieną didelį žingsnį kurdama spalvotas el. skaitykles. Spalvotų „PocketBook“ įrenginių istorija prasidėjo 2013 m., kai buvo pristatyta el. skaityklė „PocketBook Color Lux“ su unikaliu „E Ink Triton™“ ekranu. Po 7 metų, 2020-aisiais, „PocketBook“ pirmoji Europoje išleido 6 col. el. skaityklę „PocketBook Color“ su „E Ink Kaleido™“ ekranu. Įkvėpta savo sėkmės, 2021 m. pradžioje „PocketBook“ pristatė „InkPad Color“ – pirmąją el. skaityklę su dideliu 7,8 col. ekranu, pagrįstą atnaujinta „E Ink Kaleido™ Plus (E Ink new Kaleido™)“ technologija.

Vaizdo įraše, kurį drauge rengė „PocketBook“ ir „E Ink“, įmonių atstovai dalinasi naujo gaminio paslaptimis, kalba apie spalvotų „E Ink“ ekranų kūrimą ir atsako į gerai žinomo tinklaraščio „Good e-Reader“ užduodamus klausimus.

Atgal
Aa HD