„PocketBook Touch Lux 4“ programinė aparatinė įranga 6.0 – naudokitės naujomis galimybėmis, skirtomis jūsų el. skaityklei

2020 m. gegužės 21 d.

Susipažinkite su „PocketBook Touch Lux 4“ naujiniu – 6.0 versijos programinę aparatinę įrangą jau galima įdiegti el. skaityklėje. Naujoji programinė įranga pakeis pagrindinio meniu ir programų dizainą, pridės EPUB3 knygų formatą, atnaujins internetinį knygyną* ir supaprastins autorizavimo procesą skirtingose internetinėse paslaugose.

„PocketBook Touch Lux 4“ yra vienas perkamiausių prekės ženklo įrenginių, kuriame sujungtas lengvumasir elegancija bei našumas ir pažangios funkcijos. Tai trečias įmonės modelis, kuriame įdiegiama naujausia programinė aparatinė įranga 6.0. Anksčiau naujinys buvo įdiegtas „PocketBook InkPad 3 Pro“ ir „PocketBook Touch HD 3“ el. skaityklėms.

Toliau nurodytos pagrindinės programinės aparatinės įrangos 6.0 naujovės:

  • Dar vienas knygų formatas – programinė aparatinė įranga 6.0 leidžia „PocketBook Touch Lux 4“ el. skaityklei atidaryti EPUB3 failus. Kitaip tariant, atnaujinus programinę įrangą, įrenginys palaikys rekordinį formatų skaičių: 20 knygų ir 4 grafikos.
  • Atnaujinama programėlių naudotojo sąsaja – programinė aparatinė įranga 6.0 pakeičia programėlių dizainą, kad jos būtų šiuolaikiškesnės. Atnaujinama knygų kortelių, pranešimų, valdymo ir programėlių skydelių išvaizda.
  • Atnaujinamas knygynas* – daugiau galimybių pirkti internetu, moderni sąsaja ir apgalvotas naršymas. Galima dar paprasčiau ir greičiau pirkti knygas internetu. Atkreipkite dėmesį, kad „Bookland“ parduotuvė vis dar atidaryta ir pasiekiama per naršyklę. Be to, naudotojas turėtų registruotis naujojoje „PocketBook“ parduotuvėje naudodamas prisijungimo vardą ir slaptažodį iš „Bookland“, šiuo atveju visos knygos bus automatiškai perkeltos į naują parduotuvės paskyrą per„PocketBook Cloud“.
  • Dėl naujojo dizaino el. skaityklės pagrindinis meniu tampa dar patogesnis. Naudotojas gali konfigūruoti pagrindinį ekraną, pridėti reikiamų programėlių piktogramų, valdyti knygų rekomendacijų sąrašą ir pan.
  • Su naująja programine aparatinė įranga autorizavimo sistema įvairiose internetinėse paslaugose tampa dar patogesnė ir paprastesnė. Prie „PocketBook Cloud“, „PocketBook Store“ ir kitų prekių ženklo paslaugų galite prisijungti naudodamiesi viena paskyra. Be to, galite prisijungti tiesiog nuskaitydami QR kodą savo išmaniuoju telefonu „PocketBook Reader“ programėlėje.
  • Dabar atsibudimas iš miego režimo dar greitesnis.
  • Tekstą ranka įvesite patogiau, nes teksto įvedimas ranka dabar sklandesnis.

Mes stengiamės, kad skaitymas jums būtų kuo patogesnis, tad nepamirškite atnaujinti „PocketBook Touch Lux 4“ ir pasinaudoti naujomis galimybėmis naudodami savo mėgstamiausią el. skaityklę.

*el. skaityklėms su „Bookland“ knygynu.

Atgal
Aa HD