5 populiariausios 2021 metų el. skaityklės: į prestižinį reitingą pateko du „PocketBook” modeliai

2021 m. gruodžio 10 d.

Remiantis vienu autoritetingiausių internetinių žurnalų anglų kalba apie elektroninį skaitymą Goodereader.com, „PocketBook InkPad Color“ ir „PocketBook InkPad Lite” modeliai pateko į 2021 m. populiariausių elektroninių skaityklių penketuką.

„PocketBook” įrenginiai visada išsiskyrė savo naujovėmis ir unikaliu funkcijų rinkiniu, užtikrinančiu naudotojams nepriekaištingą skaitymo patirtį. Tai pastebi ir „Goodereader” autoriai, kurie pataria žiūrovams įsigyti pirmąją spalvotą elektroninę skaityklę su dideliu ekranu „E Ink Kaleido™ Plus”, kuri taip pat yra pigiausia el. skaityklė su unikalia 9,7 colių įstrižaine.

Penktoji vieta 2021 m. populiariausių e. skaityklių penketuke atiteko „PocketBook InkPad Color”. Apžvalgininkas atiduoda duoklę novatoriškam spalvotam „E Ink Kaleido ™ Plus” ekranui, kuris idealiai tinka skaityti komiksus, mangas, grafinius romanus ir PDF dokumentus.

Trečiąją vietą reitinge užėmė kita „PocketBook” naujiena. Kalbame apie šį rudenį išleistą elektroninę skaityklę „InkPad Lite”. Pirmas dalykas, kuris krinta į akis kalbant apie šį modelį, yra didelis ekranas ir atnaujintas dizainas su šoniniais valdymo mygtukais. Prietaisas taip pat stebina savo kaina – „PocketBook InkPad Lite” yra pigiausia el. skaityklė su 9,7 colio ekranu.

„PocketBook” nuolat džiugina skaitytojus visame pasaulyje naujais modeliais, kurie skiriasi ne tik pavadinimais, bet ir unikaliomis technologijomis, funkcijomis, ekrano dydžiais ir kt. Ne išimtis ir 2021-ieji metai, o faktas, kad iš karto net du „PocketBook" modeliai pateko į prestižinį „Goodereader” reitingą, puikiai įrodo šio prekės ženklo populiarumą ir svarbą.

Visą 2021 m. „Goodereader” 5 populiariausių e. skaityklių apžvalgą galite peržiūrėti čia.


Atgal
Aa HD