„PocketBook InkPad X“ – el. knygų skaityklė su 10 col. ekranu

2019 m. spalio 8 d.

„PocketBook“ didžiuojasi galėdama pranešti apie ilgai lauktą el. skaityklę su dideliu 10,3 col. ekranu – „PocketBook InkPad X“. Nesvarbu, ką skaitytumėte – knygą, laikraštį, žurnalą, komiksus arba profesinę literatūrą, didelis ekranas užtikrins nepakartojamą naudotojo patirtį. Tik 300 g sveriančioje naujojoje el. skaityklėje taip pat yra „SMARTlight“ funkcija ir garso išvestis.

Skaitymo horizonto išplėtimas

„PocketBook InkPad X“ turi 10,3 col. HD ekraną su 1404 × 1872 skiriamąja geba, todėl ji puikiai tinka skaityti bet kokį turinį: knygas, skaitmenines laikraščių ir žurnalų versijas, komiksus, mokslinius leidinius ir net natų lapus. „InkPad X“ leidžia naudotojui matyti daugiau teksto viename puslapyje nesumažinant šrifto dydžio. Be to, dėl „E Ink Carta™ Mobius“ technologijos optinės ekrano charakteristikos beveik prilygsta įprastam popieriaus lapui.

Skaitykite bet kada su „SMARTlight“

„PocketBook InkPad X“ skirta aktyviam naudojimui bet kuriuo dienos ar nakties metu. „SMARTlight“ technologija užtikrina didžiausią skaitymo patogumą esant bet kokioms apšvietimo sąlygoms, kadangi automatiškai reguliuoja ekrano šviesumą ir spalvos temperatūrą. Galite keisti šviesumą ir spalvos toną neatsitraukdami nuo puslapio – tiesiog paslinkite pirštu palei ekrano kraštą. Naudotojai taip pat gali išsaugoti savo ekrano nustatymų šablonus, kuriuos gali įjungti vėliau.

32 GB atmintis didžiulei bibliotekai

„PocketBook InkPad X“ turi didžiulę 32 GB vidinę atmintį. Tik įsivaizduokite, kiek tekstinių failų ir nuotraukų tilps jūsų elektroninėje bibliotekoje! Pavyzdžiui, „PocketBook InkPad X“ galima išsaugoti iki 15 000 knygų be iliustracijų EPUB formatu. Net atsisiuntus žurnalų ir laikraščių PDF formatu bei komiksų CBR ir CBZ formatais, el. skaityklės atmintyje telpa apie 10 000 failų (faktinis turinio kiekis priklauso nuo kiekvieno įkelto failo dydžio ir kokybės). Šioje el. skaityklėje tikrai bus pakankamai vietos jūsų mėgstamiausiai garsinių knygų kolekcijai.

Garsinės knygos ir muzika „PocketBook“

Garsinių knygų klausymasis turi neabejotinų pranašumų, palyginti su tradiciniu skaitymu. Vienas jų – galimybė atlikti kelias užduotis klausantis knygos (pvz., vairuoti automobilį!). „PocketBook InkPad X“ įdiegta „Bluetooth“ ir el. skaityklė gali atkurti garsines knygas bei kitus garso failus MP3, M4B ir OGG formatais. Tai reiškia, kad galite klausytis muzikos neatsitraukdami nuo savo mėgstamiausio romano. „Tekstas į kalbą“ yra dar viena naudinga funkcija, kuri patiks knygų mėgėjams. Prijungę ausines prie el. skaityklės, galite klausytis bet kokio tekstinio dokumento net 16 kalbų.

Galingumas ir ištvermė

Dėl dviejų branduolių procesoriaus „PocketBook InkPad X“ lengvai ir greitai susidoroja su bet kokia užduotimi. Įrenginyje yra 2 000 mAh akumuliatorius, kuris gali veikti net vieną mėnesį jo neįkraunant. „PocketBook InkPad X“ taip pat turi dangtelio jutiklį, kuris užtikrina, kad el. skaityklė automatiškai persijungia į miego režimą uždarius apsauginį dangtelį.

Įkrovimui ir ausinių prijungimui per 3,5 mm garso adapterį naudojama C tipo USB (standartinė USB 2.0) jungtis.

Bet koks formatas bei kalba kad ir kur bebūtumėte

„PocketBook InkPad X“ toliau populiarina „PocketBook“ visiškos laisvės filosofiją, kuri atsispindi kiekvienoje detalėje. El. skaityklė palaiko 19 knygų, 4 grafikos (JPEG, BMP, PNG ir TIFF) ir 3 garso formatus (MP3, M4B ir OGG). Didesnis formatų kiekis užtikrina didesnį lankstumą skaitytojui.

Naujasis modelis puikiai tinka besimokantiems kalbų arba daug keliaujantiems. Įdiegti „Abbyy Lingvo®“ žodynai padės skaityti užsienio literatūrą išversdami nepažįstamus žodžius.

„PocketBook InkPad X“ yra visuotinės „PocketBook“ ekosistemos dalis. Naudodamiesi „PocketBook Cloud“ paslauga, galite įkelti knygas į el. skaityklę, perkelti pavienius failus arba visą biblioteką į išmanųjį telefoną ir kitus įrenginius, sinchronizuoti skaitymo padėtis, žymes ir pastabas.

„PocketBook InkPad X“ išplės skaitymo horizontą.

Atgal
Aa HD