„E Ink Kaleido™“ ekranas – nauja el. skaitymo spalvų era

2020 m. rugpjūčio 3 d.

El. skaitymo technologijos tampa vis modernesnės. 2020 m. rinkoje pasirodė naujas „E Ink Kaleido™“ ekranas, kuris reiškia, kad aistringi skaitytojai visame pasaulyje gali naudotis dar labiau įkvepiančia ir įtraukiančia skaitymo patirtimi. Esame įsitikinę, kad turite klausimų apie naująjį ekraną ir jo pranašumus, ir mielai atsakysime į kelis iš jų!

Koks „Print Color ePaper“ technologijos tikslas?

Technologiją sukūrė „E Ink Corporation“, kad būtų galima skaityti iliustruotą spalvotą el. turinį akims saugiame ekrane – vadovėlius, mokslinius vadovus, žinynus, komiksus, vaikų knygas, negrožinę literatūrą ir verslo literatūrą.

Naudojant „E Ink Kaleido™ Colour“, brėžiniai, grafikai ir diagramos „E Ink“ ekrane yra informatyvesni. Dabar naudotojai gali skaityti mokomąsias ar verslo knygas neprarasdami jokios esminės informacijos. Spalvotas ekranas padaro skaitymą „E Ink“ ekrane dar išsamesnį ir žavesnį.

Kas yra „E Ink Kaleido™“ ekranas ir „Print Color ePaper“ technologija?

„E Ink Kaleido™“ spalvotas ekranas sujungia klasikinį nespalvotą „E Ink“ ekraną ir spalvų filtrų rinkinio (CFA) technologiją. Tai reiškia, kad vienspalvis „E Ink“ ekranas yra pritaikytas specialiu RGB filtru, kuris leidžia „E Ink Kaleido™“ parodyti iki 4096 spalvų ir atspalvių.

„E Ink Kaleido™“ ekranas siūlo optimalų našumą naudojant įjungtą priekinį apšvietimą.

Ar „E Ink Kaleido™“ turi visus „E Ink“ technologijos pranašumus?

„E Ink Kaleido™“ ekranas yra saugus akims ir išlaiko visas unikalias savybes, būdingas „E Ink“ ekranams. Jis neakina, o tai leidžia patogiai skaityti lauke. Jis taip pat efektyviai vartoja energiją – visos „E Ink“ el. skaityklės energiją vartoja tik verčiant puslapius ir kai kurioms papildomoms funkcijoms, pavyzdžiui, priekiniam apšvietimui, o tai leidžia vieną kartą įkrovus skaityti iki mėnesio.

Sužinokite daugiau apie „PocketBook Color“ el. skaityklę, kurioje integruotas „E Ink Kaleido™“ ekranas!

Atgal
Aa HD