Riboto leidimo „PocketBook Touch Lux 4“ – tobulumas detalėse

2019 m. spalio 21 d.

Susipažinkite su riboto leidimo išskirtinės aukso spalvos perkamiausia el. skaitykle „PocketBook Touch Lux 4“, kurią papildo stilingas apsauginis priedas. Kalėdų atostogų išvakarėse „PocketBook“ paruošė geriausią dovaną visiems el. knygų skaitymo mėgėjams – išskirtinė itin lengvos ir elegantiškos el. skaityklės su HD ekranu ir priekiniu apšvietimu versija.

Išbandyta ir vertinama visame pasaulyje

„PocketBook Touch Lux 4“ yra vienas perkamiausių prekės ženklo įrenginių, kuriame sujungtas „Red Dot“ apdovanojimą pelnęs dizainas, išskirtinis lengvumas bei našumas ir kelios pažangios funkcijos. El. skaityklėje integruotas kelių lietimų 6 col. „E Ink Carta™“ HD ekranas, priekinis pašvietimas ir „Wi-Fi“. Modelis palaiko daugiausiai formatų rinkoje – iš viso 19, įskaitant 4 grafikos ir 2 komiksų formatus. „PocketBook Cloud“ paslauga sinchronizuoja knygas visuose įrenginiuose ir leidžia patogiai skaityti bet kokiomis sąlygomis.

Unikali aukštos kokybės dizaino spalva

Elegantiška auksinė riboto leidimo „PocketBook Touch Lux 4“ spalva puikiai papildo ilgaamžišką modelio dizainą, kuris laimėjo 2019 m. „Red Dot“ apdovanojimą.

Dėl subtilaus auksinio atspalvio įrenginys puikiai tinka tiek vyrams, tiek moterims ir pabrėžia tobulumo siekį detalėse.

Be minimalistinio ir ergonomiško dizaino el. skaityklė taip pat išsiskiria savo kompaktiškumu ir lengvumu. Modelio svoris – 155 g, matmenys – 161,3 × 108 × 8 mm. Tokių matmenų įrenginys puikiai telpa net džinsų kišenėje.

Dėklas – dizainas ir apsauga viename

Prie išskirtinės dovanoti skirtos „PocketBook Touch Lux 4“ versijos pridėtas stilingas dėklas, apsaugantis ekraną nuo mechaninių pažeidimų. Įrenginį galima drąsiai nešiotis rankinėje nesibaiminant, kad ekranas susibraižys. Be to, dėklas leidžia padėti el. skaityklę patogiai ant bet kokio paviršiaus, kad būtų užtikrinta patogiausia skaitymo patirtis. Kitas riboto leidimo „PocketBook Touch Lux 4“ dėklo naudojimo privalumas – didesnis energijos efektyvumas. Modelyje integruotas dėklo jutiklis, kuris automatiškai įjungia miego režimą uždarius įrenginio ekraną.

Papildomi garantijos metai

Kita maloni „PocketBook“ staigmena – papildomi garantijos metai riboto leidimo „PocketBook Touch Lux 4“. Įsigiję dovanoti skirtos el. skaityklės versiją, gaunate papildomus nemokamo garantinio aptarnavimo metus. Taigi riboto leidimo „PocketBook Touch Lux 4“ garantija pratęsiama trims metams.

Pasirinkę riboto leidimo „PocketBook Touch Lux 4“ artimiesiems arba sau, gaunate patogumą, rafinuotą stilių ir puikią skaitymo patirtį.

Užsikrėskite šventine nuotaika su „PocketBook“.

Atgal

Kaip dauguma įmonių, „PocketBook“ naudoja slapukų technologiją, kad pagerintų naudotojų patirtį analizės ir rinkodaros reikmėms siekiant jums rodyti aktualius, jūsų poreikius atitinkančius pasiūlymus, kol naršote svetainėje ir trečiųjų šalių svetainėse. „PocketBook“ gerbia jūsų privatumo teises, todėl prašome šiek tiek laiko skirti Slapukų nuostatų tvarkymas. Atminkite, kad absoliučiai būtini slapukai yra visada įjungti. Jei sutinkate su visų slapukų failų naudojimu, iškylančiajame lange tiesiog spustelėkite Gerai. Norėdami sužinoti daugiau apie slapukų technologiją, jos privalumus ir kaip „PocketBook“ ją naudoja, eikite į mūsų Pranešimą apie slapukus.

Aa HD