Garsinės knygos jūsų „PocketBook“: geriausios garsinius failus palaikančios el. skaityklės

2022 m. kovo 29 d.

Jums labiau patinka skaityti knygą ar jos klausytis? Pasirinkę modernią „PocketBook“ el. skaityklę, galite mėgautis tekstinėmis ir garsinėmis knygų versijomis viename įrenginyje.

Saugokite visus failus vienoje vietoje, naudokite bet kokį turinį sau patogiu formatu – su „PocketBook“ tai itin paprasta! Be to, klausydamiesi garsinių failų per el. skaityklę, atlaisvinsite daug vietos išmaniajame telefone ir taupysite akumuliatoriaus energiją – tai taip pat didžiulis pranašumas.

Nesvarbu, skaitote knygas ar jų klausotės, „PocketBook“ el. skaityklė taps nepakeičiamu įrenginiu, nes dauguma modelių palaiko 19 knygų, 4 grafinius ir 6 garsinius formatus. O dėl funkcijos, kuri leidžia tekstą paversti kalba, el. skaityklė įgarsins bet kokį tekstinį dokumentą.

Kokio garsinio turinio galite klausytis naudodami „PocketBook“ el. skaityklę?

Garsinių knygų

Tai idealus sprendimas tiems, kurie daug laiko praleidžia vairuodami, keliaudami ar tiesiog nenori varginti akių. Daugelis literatūros gerbėjų mėgsta profesionaliai įgarsintas knygas, o ypač tas, kurias įgarsino pats autoriaus.

Muzikos

Labai patogu, kai tame pačiame įrenginyje, kuriame skaitome, galime įjungti mėgstamus kūrinius, papildomai nenaudodami išmaniojo telefono ar grotuvo. Foninė muzika padeda sutelkti dėmesį į knygą, leidžia lengviau pasinerti į istoriją.

Tinklalaidžių ir kitų garso įrašų

„PocketBook“ el. skaityklės atkuria šių formatų failus: MP3, MP3.ZIP, M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP.

Text-to-Speech funkcija

Text-to-Speech funkcija bet kurį tekstinį dokumentą paverčia garsiniu. Vos keli paspaudimai, ir jūs klausotės teksto, įgarsinto vyro arba moters balsu anglų kalba, arba galite pasirinkti iš kitų penkiolikos kalbų. Tiesiog atidarykite el. skaityklės meniu, pasirinkite Text-to-Speech funkciją ir klausykite. Vaizdo įrašą apie šią funkciją galite pažiūrėti čia:

Kaip naudotis garsiniais „PocketBook“ failais?

El. skaityklę, atkuriančią garsinius failus, lengva prijungti prie belaidžių ausinių ir kitų įrenginių per Bluetooth. Pora sekundžių ir galėsite klausytis garsinių knygų arba muzikos, prijungę „PocketBook“ prie šių įrenginių:

  • belaidžių ausinių;
  • garso sistemos automobilyje;
  • Bluetooth garsiakalbio;
  • kitų garso atkūrimo įrenginių.

Tad mėgautis savo garsine biblioteka galite bet kada ir bet kur: vairuodami automobilį, keliaudami lėktuvu, viešuoju transportu, atostogaudami ir pan.

„PocketBook“ el. skaityklė su garsu: kaip išsirinkti geriausią modelį

Šiuo metu yra šeši „PocketBook“ modeliai, kurie turi garso palaikymo funkciją. Kiekvienas iš jų yra savaip unikalus, todėl visi ras sau tinkamą įrenginį!

PocketBook Touch HD 3“ yra kompaktiška ir stilinga el. skaityklė akims saugiu 6 colių E Ink Carta™ ekranu, su SMARTlight, Bluetooth ir palaiko 29 formatus, įskaitant ir 6 garsinius.

PocketBook Color“ yra el. skaityklė unikaliu 6 colių E Ink Kaleido™ spalvotu ekranu. Prietaisas ne tik atkuria garsą, bet ir rodo spalvotas iliustracijas bei knygų viršelius.

PocketBook InkPad 3“ yra įrenginys dideliu – 7,8 colio – ekranu, dviejų branduolių procesoriumi ir SMARTlight funkcija, reguliuojančia ekrano spalvinę temperatūrą. Modelis palaiko 19 knygų, 4 grafinius ir 6 garsinius formatus.

PocketBook InkPad 3 Pro“ yra vandeniui atsparus modelis 7,8 colio E Ink Carta™ ekranu ir su SMARTlight funkcija. Šis įrenginys puikiai tiks aktyvų gyvenimo būdą mėgstantiems skaitytojams. Jame taip pat yra Bluetooth ir atkuriami garsiniai failai.

PocketBook InkPad Color“ yra bestseleris dideliu – 7,8 colio – E Ink Kaleido™ Plus spalvotu ekranu. Įrenginys puikiai tinka bet kokiam turiniui – nuo garsinių knygų ir muzikos iki spalvotų vaikiškų knygų, komiksų, vadovėlių ir profesinės literatūros.

PocketBook InkPad X“ modelio E Ink Carta™ ekranas yra didžiulis – 10,3 colio, jame yra SMARTlight, Bluetooth, Text-to-Speech funkcijos. Modelis palaiko 19 knygų, 6 garsinius ir 4 grafinius formatus.

„PocketBook“ įrenginys suteikia pasirinkimo laisvę visiems skaitytojams. Klausykitės ir skaitykite knygas savo el. skaityklėje!

Atgal
Aa HD