„PocketBook Basic 4“ – viskas, kas išradinga, yra paprasta

2020 m. liepos 8 d.

„PocketBook“ išleidžia naują pradinio lygio el. skaityklę „PocketBook Basic 4“ su akims nekenkiančiu naujausios kartos „E Ink Carta™“ 6 colių HD ekranu, kuri yra ypač mažo 145 g svorio. Lengvai naudojamas prietaisas yra idealus pasirinkimas tiems, kurie vertina paprastumą ir patogumą.

Daugiau nei knyga

Ko jums reikia iš geros knygos? Ji visada turėtų būti po ranka ir įtraukianti į įdomų siužetą. „PocketBook Basic 4“ yra lengvai naudojama ir saugi akims, kaip ir įprasta popierinė knyga, tačiau ji taip pat leidžia savo kišenėje laikyti tūkstančius įdomių istorijų. El. skaityklė pasižymi 6 colių „E Ink Carta™ HD“ ekranu, kurio kontrastas yra toks pat kaip spausdintos knygos ir garantuoja tą patį akių saugumą. „E Ink“ technologijos dėka prietaisą patogu skaityti net ir šviečiant ryškiausiai saulei: atspindžiai nesugadins džiaugsmo dėl įspūdingos knygos.

Patraukli išvaizda, įspūdingas lengvumas

Naujo dizaino „PocketBook Basic 4“ atrodo kompaktiška ir stilinga. Ergonomiški mygtukai priekiniame skydelyje leidžia lengvai ir patogiai valdyti prietaisą viena ranka. El. skaityklė sveria vos 145 g, o jos matmenys yra 161,3 × 108 × 8 mm. Nesvarbu, kur nešiositės savo „PocketBook Basic 4“: mokyklinėje kuprinėje, moteriškoje rankinėje ar net striukės kišenėje, prietaisas yra tikrai kompaktiškas. „PocketBook Basic 4“ gali talpinti didžiulę skaitmeninę biblioteką, kurioje yra keli tūkstančiai knygų, ir tuo pačiu metu ji yra lengvesnė ir plonesnė už įprastą užrašų knygutę.

Retas įkrovimas, jokio failų konvertavimo

„PocketBook Basic 4“ palaiko 16 labiausiai paplitusių el. knygų ir 4 grafinius formatus, taip supaprastindama skaitymo procesą. Įrenginys lengvai parodo didžiąją daugumą knygų, taupydamas naudotojų laiką nereikalaudamas konvertuoti failų. Naudojantis el. skaitykle, jums nereikės jaudintis dėl nuolatinio akumuliatoriaus įkrovimo. Vieną kartą įkrovus akumuliatorių, „PocketBook Basic 4“ gali veikti ilgiau nei mėnesį, todėl el. skaityklė taip pat tampa puikiu kelionės kompanionu.

Puiki vieta jūsų bibliotekai

„PocketBook Basic 4“ turi 8 GB vidinę atmintį, kuri leidžia el. skaityklėje laikyti kelis tūkstančius knygų. Įrenginyje taip pat turi atminties kortelės lizdą (iki 32 GB), kuris suteikia galimybę išplėsti naudotojo virtualią biblioteką iki daugiau nei 15 tūkstančių el. knygų, atsižvelgiant į kiekvieno atsisiųsto failo formatą ir kokybę.

„PocketBook Basic 4“ – paprastumas ir lengvumas visada yra madingi

Atgal
Aa HD