„PocketBook Basic Lux 3“: daugiau galimybių, didesnis patogumas

2022 m. sausio 19 d.

„PocketBook“ pristato naują pradinio lygio el. skaityklę su „SMARTlight“, dviejų branduolių procesoriumi ir „Wi-Fi“ moduliu – funkcijomis, kurias anksčiau turėjo tik pažangesni modeliai. Tuo pačiu metu prietaisas lieka kiek įmanoma paprastesnis ir prieinamesnis kainos atžvilgiu.

„SMARTlight“ – daugiau nei priekinis apšvietimas

Galimybė įsijungti priekinį apšvietimą ir skaityti net tamsoje suteikia dar daugiau patogumo. Tačiau „SMARTlight“ technologija skaitymo patogumą pakelia į visiškai naują lygį. Dabar jūs galite reguliuoti ne tik ekrano ryškumą, bet ir jo spalvos temperatūrą. Su „SMARTlight“ puslapiui galite suteikti šiltesnį arba šaltesnį toną ir išsaugoti išankstines parinktis greitam perjungimui ateityje.

Saugus „E Ink“ ekranas – geriausias pasirinkimas skaitymui

„PocketBook Basic Lux 3“ turi 6 col. „E Ink Carta™“ ekraną, kurio skiriamoji geba 758 × 1 024. Prietaisas visiškai nekenkia regėjimui: dėl elektroninio rašalo technologijos el. skaityklės ekranas savo optinėmis savybėmis yra panašus į spausdintą lapą. Su „PocketBook Basic Lux 3“ galite neribotai mėgautis el. skaitymu – jūsų akys nepavargs net po ilgai trukusio skaitymo. Be to, „E Ink“ ekranas neblizga saulės šviesoje, todėl prietaisas puikiai tinka skaitymui lauke.

„Wi-Fi“ ir debesijos paslaugos suteikia dar daugiau galimybių

Dėl „Wi-Fi“ modulio „PocketBook Basic Lux 3“ yra dar patogesnė naudotojui. Naudotojai gauna greitą prieigą prie firminio knygyno ir kitų knygų platformų. O dėl „PocketBook Cloud“ paslaugos ir „PocketBook Reader“ mobiliosios programėlės akimirksniu sinchronizuojama visa el. skaityklėje ir kituose prietaisuose – išmaniajame telefone, planšetiniame kompiuteryje, nešiojamajame kompiuteryje – esanti biblioteka. Be to, interneto prieiga leidžia greitai atsisiųsti atnaujinimus, o su „Send-to-PocketBook“ funkcija ir „Dropbox PocketBook“ paslauga vos keliais spustelėjimais galėsite perkelti knygas į el. skaityklę.

Visi populiariausi formatai

El. skaityklė palaiko 21 formatą (17 knygų ir 4 grafinių failų), o tai naudotojams labai palengvina gyvenimą. Jums nereikia praleisti daugybės laiko konvertuojant knygą iš vieno formato į kitą. „PocketBook“ lengvai atidaro DJVU, DOC, FB2, HTML, MOBI, RTF, TXT, JPEG, BMP, PNG, TIFF failus. Taip pat net DRM apsaugotus EPUB ir PDF failus.

Dviejų branduolių procesorius ir atminties kortelės lizdas

Naujasis dviejų branduolių procesorius ir padvigubinta RAM (512 MB) padidina „PocketBook Basic Lux 3“ greitį ir puslapių vertimo sklandumą. Integruota modelio atmintis yra 8 GB dydžio, o papildomas atminties kortelės lizdas gerokai ją padidins. El. skaityklės atminties pakanka didžiulei elektroninei bibliotekai, talpinančiai tūkstančius knygų, sukurti. Be to, priešingai nei tradicinės el. skaityklės, „PocketBook Basic Lux 3“ pasižymi energijos vartojimo efektyvumu – vieną kartą įkrovus, šis modelis gali veikti iki mėnesio.

Kompaktiškumas, lengvumas, minimalizmas

Prietaisas sveria vos 155 g, o jo matmenys yra panašūs į nedidelės užrašų knygutės. Tai reiškia, kad dabar jūsų biblioteka gali tilpti ne tik į krepšį arba kuprinę, bet net į palto arba striukės kišenę. „PocketBook Basic Lux 3“ galima įsigyti juodos spalvos, kuri puikiai dera prie skoningo ir minimalistinio el. skaityklės dizaino.

„PocketBook Basic Lux 3“: funkcionalumas ir paprastumas maloniam el. skaitymui.

Atgal
Aa HD