„PocketBook Basic Lux 4“: prieinamas ir itin lengvas elektroninio skaitymo kompanionas

2023 m. rugpjūčio 7 d.

„PocketBook“ su džiaugsmu praneša apie prieinamos kainos elektroninės skaityklės „PocketBook Basic Lux 4“ su jutikliniu ekranu ir priekiniu apšvietimu pristatymą! Su akims saugiu 6 colių „E Ink Carta™“ ekranu, „Wi-Fi“ ir debesijos paslauga, 25 formatų palaikymu ir savaitės akumuliatoriaus veikimo trukme – tai puikus pradinio lygio įrenginys kasdieniam skaitymo malonumui.

Itin lengva ir kompaktiška „PocketBook Basic Lux 4“ lentynose pasirodys artimiausiomis savaitėmis.

Mėgaukitės saugiu el. skaitymu, nevargindami akių

„PocketBook Basic Lux 4“ turi 6 colių jutiklinį HD ekraną, naudojantį „E Ink Carta™“ technologiją, užtikrinantį išskirtinį komfortą bei saugumą akims. Ekrano optinės charakteristikos yra beveik identiškos įprasto popierinio puslapio charakteristikoms, todėl jį lengva skaityti valandų valandas, nevarginant akių ir neprarandant dėmesio. Be to, „E Ink“ ekranas neakina, todėl patogu skaityti lauke net esant ryškiai saulės šviesai.

Akims saugus priekinis apšvietimas

„PocketBook Basic Lux 4“ su įmontuotu priekiniu apšvietimu leidžia patogiai skaityti bet kokiomis apšvietimo sąlygomis, įskaitant visišką tamsą. Priekinio apšvietimo technologija sukurta taip, kad būtų labai saugi akims, o šviesos diodai nukreipti palei ekrano paviršių, kad apšviestų el. puslapį, o ne šviestų tiesiai į veidą. Tai užtikrina malonų ir švelnų skaitymo potyrį.

Patogi, kompaktiška ir ilgaamžė elektroninė skaityklė

„PocketBook Basic Lux 4“ yra patogus ir kompaktiškas įrenginys, kuris sveria tik 155 g ir lengvai telpa bet kuriame krepšyje ar net kišenėje. Dėl mechaninių valdymo mygtukų ir jutiklinio ekrano elektroninė skaityklė yra patogi ir itin paprasta naudoti. „Basic Lux 4“ taip pat gali pasigirti neįtikėtinu energijos vartojimo efektyvumu: vienas pilnas įrenginio įkrovimas užtikrina aktyvų skaitymą iki mėnesio!

Jūsų didžiulė biblioteka visada po ranka

El. skaityklė be konvertavimo palaiko 25 knygų ir grafinius formatus, įskaitant populiariausius: ACSM, AZW, CBZ, DJVU, DOC, EPUB, FB2, PDF, TXT, JPEG ir PNG. „Adobe DRM“ palaikymo dėka netgi galite skolintis knygas iš internetinės bibliotekos paslaugų. Ir nepamirškite, kad su „Basic Lux 4“ visa jūsų biblioteka bus po ranka, nes, be vidinės 8 GB atminties, el. skaityklė turi atminties kortelių lizdą.

Debesijos paslaugos ir nemokami žodynai

„PocketBook Basic Lux 4“ turi „Wi-Fi“, todėl galite nusipirkti knygų bet kurioje internetinėje parduotuvėje, patogiai valdyti visą biblioteką ir sinchronizuoti failus su kitais įrenginiais naudodami „PocketBook Cloud“.Be to, „Dropbox“ paslauga taip pat leidžia greitai ir lengvai pristatyti elektronines knygas į įrenginį. El. skaityklėje yra 11 iš anksto įkeltų žodynų ir papildomų 42 kalbų derinių, kuriuos galima nemokamai atsisiųsti. Dėl to „Basic Lux 4“ yra puikus prietaisas mokytis ir tobulinti užsienio kalbas.

„PocketBook Basic Lux 4“: prieinamas ir išmanus el. skaitymo kompanionas

Atgal
Aa HD