„PocketBook Color“ – Šveicarijos prekės ženklas išleis naują el. skaityklę su spalvotu ekranu

2020 m. balandžio 16 d.

„PocketBook“ didžiuojasi galėdama pranešti apie artėjimą prie galutinio naujoviškos el. skaityklės su 6 col. „E Ink Kaleido™“ spalvotu ekranu kūrimo etapo. Naujoji „PocketBook Color“ taps viena pirmųjų el. skaityklių su spalvotu ekranu, pagrįstu naujausia „E Ink Print Color ePaper“ technologija.

Naujoji 6 col. „PocketBook Color“ perkelia skaitymą į visiškai naują lygį – skaitymas taps dar įdomesnis, informatyvesnis ir teiks daugiau įkvėpimo. Prietaise bus integruotas naujausios kartos „E Ink Kaleido™“ spalvotas ekranas, galintis atvaizduoti 4 096 spalvas. „PocketBook Color“ ekranas pasižymi akių apsauga ir visomis unikaliomis „E Ink“ ekranams būdingomis savybėmis. Įprastas nespalvotas tekstas liks aiškus dėl 300 DPI skiriamosios gebos.

Papildytasis el. skaitymas akims nekenkiančiame ekrane

El. knygos dar niekada nebuvo tokios patrauklios jauniausiems skaitytojams. Vietoj įprastų nespalvotų puslapių, kurie anaiptol ne visada prikausto vaikų dėmesį, „PocketBook Color“ el. skaityklė siūlo mėgautis iliustruotu el. turiniu, sukeliančiu emocijas ir lengviau suvokiamu. Vaikai, paaugliai bei suaugusieji tikrai įvertins naują įsitraukimo į įdomias knygų istorijas lygį.

Mokomasis ir profesinis el. turinys el. skaityklėje bus dar informatyvesnis

Nuo šiol vadovėliai, mokomosios medžiagos, meno knygos, medicinos vadovai ir verslo literatūra ne tik malonesni akiai, tačiau visiškai perteikia savo reikšmę. Visi paveikslėliai, grafikai, schemos, diagramos, žemėlapiai ir kitos iliustracijos taps spalvoti – tokie, kokius autoriai iš pradžių ir sukūrė. Be to, kaip ir įprasta „E Ink“ prietaisams, el. skaityklę galima naudoti kelias savaites jos neįkraunant. Dėl šių funkcijų prietaisas puikiai tinka mokiniams, mokytojams bei žmonėms, besidomintiems verslo literatūra ir asmeninio tobulėjimo knygomis.

Spalvoti superherojai ir mados istorijos

Skaityklė su akiai maloniomis spalvomis pamalonins visus, prenumeruojančius elektronines žurnalų versijas arba mėgstančius komiksus. Pagaliau komiksų herojai ir piktadariai „E Ink“ ekrane pasirodys savo natūraliomis spalvomis. O kadangi periodiniai leidiniai nuo šiol trykšta spalvomis – galėsite išvysti visas įdomias istorijų arba naujausių tendencijų detales.

Spalvotos el. skaityklės specifikacijos bus atskleistos vėliau. Naująjį prietaisą planuojama išleisti 2020 m. birželį.

„PocketBook Color“ – atverskite spalvotą puslapį!

Atgal
Aa HD