„PocketBook Color Note“: vientisas spalvotų užrašų darymas dideliame „E Ink Kaleido 3“ ekrane

2024 m. rugsėjo 5 d.

„PocketBook“ pristato naujausią el. užrašinę „Color Note“ su nuostabiu 10,3 colio "E Ink Kaleido™ 3" spalvotu ekranu, rašikliu ir įvairiais įrankiais, skirtais nepriekaištingam užrašų darymui. Šis įrenginys, kuriame įdiegta „Android™ 12“ operacinė sistema ir „SMARTlight“ funkcija su naujausia „E Ink ComfortGaze™“ technologija yra skirtas padidinti jūsų produktyvumą ir kūrybiškumą. Integruotas garsiakalbis, „Bluetooth" ir iš anksto įdiegta „Text-to-Speech“ funkcija paverčia „Color Note“ tikru atradimu garso knygų klausytojams.

Skaitmeninis užrašų darymas spalvotai - lengviau būti negali!

Didelis ir saugus akims 10,3 col. „PocketBook Color Note“ „E Ink Kaleido 3“ spalvotas ekranas, paremtas „Mobius™“ technologija, yra puiki drobė tiek grandiozinėms idėjoms, tiek kasdieniams užrašams. Įspūdingo dydžio ekranas leidžia naudotojams patogiai rašyti ar piešti, o „E Ink Kaleido 3“ spalvų technologija suteikia geresnes saviraiškos galimybes, nors ekranas visiškai saugo akis ir neakina.

„PocketBook Color Note“ yra idealus partneris tiek darbui, tiek studijoms. Dėka tikslaus rašiklio naudotojai gali be vargo užsirašinėti, nesvarbu, ar jie dalyvauja susitikime, paskaitoje, ar generuoja idėjas. Naudotojai gali lengvai tvarkyti ir tobulinti savo užrašus naudodami daugybę įrankių, įskaitant pritaikomus rašiklius, teptukus, žymeklius, pieštukus, kaligrafinius, trintukus ir laso įrankį. Be to, galima įterpti teksto langelius, formų objektus (pvz., linijas, stačiakampius, elipses, trikampius ir žvaigždes) ir paveikslėlius.

Nesudėtingas dalinimąsis užrašais

„PocketBook Color Note“ yra patobulinta „Siųsti el. paštu“ funkcija, kuri supaprastina naudotojų skaitmeninį gyvenimą. Naudotojai gali greitai siųsti užrašus vienu ar keliais el. pašto adresais vos keliais bakstelėjimais. Nesvarbu, ar bendradarbiaujate projekte, dalijatės įžvalgomis iš susitikimo, ar platinate tyrimo užrašus, ši funkcija užtikrina, kad informacija akimirksniu pasiektų reikiamus žmones.

„SMARTlight“ ir „ComfortGaze“ - nepakartojamas komfortas ir saugumas

„PocketBook Color Note“ yra vienas iš labiausiai akims draugiškų įrenginių, nes, be „SMARTlight“ adaptyvaus priekinio apšvietimo, leidžiančios naudotojams pasirinkti šiltą ar šaltą ekrano atspalvį, jame taip pat įdiegta naujausia „E Ink ComfortGaze“ technologija. „E Ink ComfortGaze“ priekinis apšvietimas garantuoja neprilygstamą akių saugumą 60 % sumažindamas kenksmingą mėlyną šviesą - todėl skaitymas su priekiniu apšvietimu tris kartus mažiau vargina akis nei LCD ekranuose.

Integruotas garsiakalbis, „Bluetooth“ ir „Text-to-Speech“ funkcija

Įrenginyje įmontuotas garsiakalbis ir „Bluetooth“ leidžia klausytis garso knygų ir muzikos bet kada ir bet kur. Nesvarbu, ar naudotojai pasirenka klausytis tiesiogiai įrenginyje, ar naudodami belaides ausines, jie gali lengvai perjungti užduotis ir mėgautis garso turiniu.

„Text-to-Speech“ funkcija - dar viena labai patogi funkcija, padedanti naudotojams toliau mėgautis knyga net tada, kai skaityti nepatogu. Naudotojai gali užsiimti savo reikalais, o įrenginys garsiai skaito jų knygą, kad ji skambėtų kuo natūraliau.

„Android 12“ operacinė sistema ir "Google Play" programėlė, užtikrinanti geresnį funkcionalumą

„PocketBook Color Note“ veikia su „Android 12“ operacine sistema, todėl jame galima lanksčiai diegti ir naudoti trečiųjų šalių programėles, taip pagerinant užrašų rašymo ir skaitymo patirtį. Turėdami prieigą prie „Google Play“ parduotuvės per programėlę, naudotojai gali pritaikyti įrenginį pagal savo konkrečius poreikius ir naudotis daugybe „Android" platformoje esančių programėlių.

Kitos išskirtinės „PocketBook Color Note“ funkcijos ir savybės:

  • "E Ink Kaleido™ 3" spalvotas ekranas - atkuria 4096 spalvas ir pasižymi 1404 × 1872 raiška (nespalvotos nuotraukos).
  • „OS Android 12“ ir „Google Play Store“ programėlė suteikia laisvę įdiegti trečiųjų šalių programas.
  • Keturių branduolių procesorius užtikrina greitą ir efektyvų veikimą.
  • 4 GB operatyvosios atminties, 32 GB integruotos atminties ir „microSD“ kortelių lizdas.
  • „Bluetooth 5.2“, „Wi-Fi“ (dviejų dažnių juostų – 2.4/5GHz) ir C tipo USB lizdas.
  • 6 garso knygų formatų palaikymas
  • 24 knygų ir grafinių formatų palaikymas.
  • „PocketBook“ rašiklis yra įtrauktas į pardavimo rinkinį

„PocketBook Color Note“: Rašyk, skaityk, svajok spalvotai!

Atgal
Aa HD