Ilgai lauktas Tamsusis režimas kartu su 6.8 programinės įrangos atnaujinimu

2023 m. birželio 29 d.

Tamsusis režimas galimas „PocketBook Era“ el. skaityklėse kartu su 6.8 programinės įrangos versija ir visuose naujuose nuo šiol gaminamuose modeliuose, įskaitant naujausią „InkPad 4“ ir „InkPad Color 2“. Artimiausiu metu naujoji programinė įranga bus galima ir kituose „PocketBook“ modeliuose.

Tarp kitų naujų funkcijų ir patobulinimų yra šios: naujos valdymo skydelio naudotojo konfigūracijos, naujos filtrų parinktys „Notes“ programoje, teksto pasiūlymų funkcija ir daug daugiau.

Mėgaukitės akims nekenkiančiu skaitymu Tamsioju režimu

Savo „PocketBook“ naudodami Tamsųjį režimą galite patogiau skaityti esant prastam apšvietimui bei naktį. Ši funkcija pakeičia ekrano nustatymus, pateikdama baltą tekstą tamsiame fone, o tai nesudaro kontrasto tamsiai aplinkai ir nekenkia akims. Skaitydami Tamsiuoju režimu Jūs taip pat galite perjungti knygų iliustracijų pakeitimą.

Daugelis aistringų skaitytojų suprato, kad Tamsiojo režimo naudojimas įrenginiuose padeda sumažinti akių nuovargį, kuris atsiranda žiūrint į ryškų ekraną. Be to, Tamsusis režimas yra labai naudingas skaitant naktį, nes jis sumažina ekrano skleidžiamos mėlynos šviesos kiekį, kuris gali būti veiksnys, skatinantis tiek akių, tiek ir bendrą nuovargį.

Kiti patobulinimai, kurie galimi naudojant 6.8 programinę įrangą:

  • Valdymo skydelio tinkinimas pagal individualius pageidavimus: nuo šiol prie valdymo skydelio galite pridėti dažniausiai naudojamus valdiklius. Greitai pasiekite tokius valdiklius kaip „Wi-Fi“, „Bluetooth“, Užduočių tvarkyklė, Skrydžio režimas, Sinchronizavimas, G jutiklis, Užraktas, Maitinimo išjungimas, Ekrano kopija, Bibliotekos paieška ir visų programų nuorodos. Be to, valdymo skydelyje taip pat galite konfigūruoti valdiklių skaičių.
  • Patogus užrašų filtravimas: tvarkykite savo užrašus knygoje atskirai pasirinkdami žymeklius, komentarus, ekrano kopijas, pieštuko pastabas, vertimo pastabas bei visas pastabas. Taip pat galite pakeisti šrifto dydį užrašų sąraše, esančiame Užrašų bei Skaitymo programose.
  • Pagerinkite skaitymo ir vertimo patirtį naudodami morfologinius žodynus: naudodami naują programinę įrangą galite atsisiųsti ir įdiegti morfologinius žodynus, kurie padės įvairioms žodžių formoms suteikti pagrindinę formą. Tai žymiai supaprastins jų paiešką žodynuose.
  • Nauja Teksto pasiūlymų funkcija, skirta greičiau ir patogiau rinkti tekstą ekrano klaviatūra.
  • Greitesnis PDF ir „DjVu“ formatu esančių knygų mastelio keitimas tam, kad būtų patogiau skaityti.
  • Naujoje programinės įrangos atnaujinimo procedūros Naudotojo sąsajoje visi pakeitimai rodomi aiškiame ir tiksliame sąraše. Nuo šiol taip pat galite automatiškai fone atsisiųsti programinę įrangą.

Naujoji 6.8 programinės įrangos versija galima „PocketBook Era“ el. skaityklėse ir yra įdiegta visuose nuo šiol gaminamuose naujuose modeliuose. Netrukus jis bus galima ir kituose naujausiuose „PocketBook“ modeliuose.

Jau dabar įdiekite naują programinę įrangą ir išmėginkite visus patobulinimus, kurie atsiras Jūsų „PocketBook“. Nedvejokite ir pagerinkite savo skaitymo kokybę!

Atgal
Aa HD