„PocketBook Era Color“: 7 colių elektroninio skaitymo šedevras su spalvotu ekranu ir garsiakalbiu

2024 m. kovo 19 d.

„PocketBook“ didžiuojasi galėdama pristatyti naujausią 7 colių e. skaityklę „PocketBook Era Color“ su naujausiu spalvotu ekranu „E Ink Kaleido™ 3“, kuris kompaktiškame korpuse suteikia ryškią skaitymo patirtį. Naujoji „PocketBook Era Color“ – tai apdovanojimus pelnęs dizainas ir aukščiausios kokybės funkcijos, įskaitant audioknygų palaikymą, integruotą garsiakalbį, teksto keitimo į kalbą funkciją, SMARTlight ir IPX8 apsaugą nuo vandens.

„Era Color“ yra tikras atradimas mėgstantiems skaityti spalvotą turinį, pavyzdžiui, negrožinę literatūrą, komiksus, vadovėlius, verslo knygas, ir norintiems lanksčiai skaityti keliaujant.

Akims saugus spalvotas „E Ink“ ekranas ir prisitaikanti „SMARTlight“ lemputė

7 colių „PocketBook Era Color“ turi naujausią „E Ink Kaleido™ 3“ spalvotą ekraną, kurio skyra ir PPI spalvoms yra 50 % geresni. Jame nespalvoto vaizdo skyra yra 1264 x 1680, o spalvoto – 632 x 840. Galėdama atkurti 4096 spalvas, „Era Color“ užtikrina visišką akių saugumą ir neakinantį vaizdą.

„SMARTlight“ užtikrina patogiausią skaitymo patirtį esant bet kokiam apšvietimui, tad naudotojai gali pasirinkti idealų priekinio apšvietimo toną: nuo šalto melsvo skaitymui dienos šviesoje iki šilto ir raminančio geltono skaitymui prieš miegą.

Apdovanojimus pelnęs dizainas ir išskirtinis patogumas naudoti

„PocketBook Era Color“ iš pirmo žvilgsnio sužavi dizainu, apdovanotu prestižiniu „Red Dot“ apdovanojimu. Šoninis valdymo skydelis su mechaniniais mygtukais harmoningai dera su plonų linijų elegancija, o G jutiklis automatiniam ekrano pasukimui užtikrina patogų laikymą tiek dešiniarankiams, tiek kairiarankiams. 7 colių įstrižainės ekranas užtikrina optimalų skaitymo komfortą, puikiai suderindamas kompaktiškumą ir galimybę kiekviename puslapyje rodyti daug teksto. „Era Color“ yra viršelio fiksavimo sistema, kuri sklandžiai sujungia e. skaityklę su firminiais „PocketBook Flip“ arba „Charge“ viršelių dangteliais.

Integruotas garsiakalbis ir teksto keitimo į kalbą funkcija užtikrina išskirtines garso galimybes

„PocketBook Era Color“ palaiko audioknygų formatus, todėl siūlo naudotojams sklandų klausymąsi per integruotą garsiakalbį. „Bluetooth 5.4“ jungtis leidžia klausytis belaidžiu ryšiu per ausines, automobilio garso sistemas ar kitus įrenginius. Audioknygų entuziastai įvertins teksto keitimo į kalbą funkciją, kuri be vargo paverčia tekstą garso takeliu, skaito garsiai natūraliai skambančiu balsu. „Era Color“ visada pasiruošusi bet kokį teksto failą paversti įtraukiančia klausymo patirtimi 26 kalbomis.

Mėgaukitės neribotu skaitymu su IPX8 apsauga nuo vandens

„PocketBook Era Color“ idealiai tinka aktyviam gyvenimo būdui ir skaitymui kelyje ne tik dėl kompaktiškumo ir funkcionalumo, bet ir dėl IPX8 apsaugos nuo vandens. Ji patvirtina, kad elektroninė skaityklė gali 60 minučių be neigiamo poveikio atlaikyti panardinimą į iki 2 metrų gylio gėlą vandenį. Nesvarbu, ar mėgstate skaityti vonioje, ar ilsitės prie baseino, naudotojai gali pasinerti į mėgstamą knygą nesijaudindami dėl vandens poveikio.

Komiksų ir manga formatai, keturių branduolių procesorius ir kitos „Era Color“ funkcijos

  • 25 formatai: elektroninė skaityklė palaiko visus populiariausius knygų ir grafikos formatus, įskaitant CBR ir CBZ komiksų formatus.
  • 6 garso formatai: M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 ir MP3.ZIP formatų palaikymas: mėgaukitės garso knygomis ir muzika.
  • 32 GB vidinės atminties: daugiau nei pakankamai vietos visiems naudotojo failams.
  • Keturių branduolių procesorius: užtikrina greitą puslapių sukimą, kad skaitymas būtų geriausias.
  • Debesijos paslaugos: „PocketBook Cloud“ ir „Dropbox“ suteikia naudotojams puikias bibliotekos valdymo ir sinchronizavimo priemones.
  • Dviejų dažnių „Wi-Fi“ (2,4/5 GHz): greitam ir patogiam apsipirkimui internetu.
  • Iš anksto įdiegti žodynai: Galima nemokamai atsisiųsti 11 iš anksto įdiegtų žodynų ir 42 papildomus kalbų derinius.

„PocketBook Era Color“: nauja spalvoto elektroninio skaitymo era.

Atgal
Aa HD