„PocketBook Era“ – „Computer Bild“ atlikto didelių e. skaityklių testo laimėtoja

2022 m. lapkričio 2 d.

Patikimas Vokietijos žurnalas Computer Bild pripažino „PocketBook Era“ viena iš dviejų didelio formato e. skaityklių testo laimėtojų. Tai dar vienas apdovanojimas vienai geriausių 2022 m. skaityklių!

Šį kartą didžiausio vokiečių technologijų žurnalo atliktame teste dalyvavo trys populiariausi e. skaityklių gamintojai: „PocketBook“, „Amazon“, ir „Tolino“. Geriausias rezultatas (1,8) ir laimėtojo titulas atiteko dviem modeliams: „PocketBook Era“ ir „Kindle Paperwhite“. Be „Era“, ekspertai taip pat išbandė „PocketBook Color“ (2,2 balas) ir „PocketBook Touch Lux 5“ (2,5 balas).

Laimėjusi e. skaityklė „PocketBook Era“ nustebino žurnalistus savo universalumu, naujausiu „E Ink Carta 1200“ ekranu, garso funkcijų galimybe ir sparčiu procesoriumi.

Įtakingo žurnalo skirtas aukštas įvertinimas ir nugalėtojo titulas dar kartą įrodo, kad „PocketBook Era“ skaityklėje naudojamos naujausios technologijos ir ji suteikia naudotojams neregėtų skaitymo galimybių. Todėl šis modelis yra populiariausia 2022 m. skaityklė.

Atgal
Aa HD