Susipažinkite su naujuoju 7 colių „PocketBook Era“ – tobulumas visose detalėse

2022 m. birželio 1 d.

„PocketBook“ didžiuojasi galėdama paskelbti ilgai lauktą 7 colių „PocketBook Era“ su naujos kartos „E Ink Carta™ 1200“ ekranu, užtikrinančiu tobulą skaitymo ir klausymosi komfortą. Naujasis „PocketBook Era“ turi daugybę pažangių funkcijų, tokių kaip integruotas garsiakalbis ir audioknygų palaikymas, „Text-to-Speech“ funkcija ir „Bluetooth“, patobulinta ekrano apsauga nuo įbrėžimų ir IPX8 atsparumas vandeniui.

Modelis yra visiškai iš naujo apibrėžto dizaino ir stebina savo kompaktiškumu. Naujas požiūris į įrenginio dizainą ir ergonomiką – naudojamas šoninis laikymo paviršius, o valdymo mygtukai yra šoniniame skydelyje. Dėl to elektroninę skaityklę dar patogiau laikyti dešine arba kaire ranka.

Naujasis „PocketBook Era“ bus išleistas dviejų versijų su skirtingomis spalvomis ir vidinės atminties dydžiais: „Sunset Copper“ su 64 GB atmintimi r „Stardust Silver“ su 16 GB atmintimi.

Naujos kartos „E Ink Carta™ 1200“ ekranas

„PocketBook Era“ turi naujausią 7 colių „E Ink Carta™ 1200“ ekraną, kurio skiriamoji geba yra 1264 × 1680 ir 300 DPI, o tai garantuoja didelį el. puslapių kontrastą ir ryškumą. Atnaujinta technologija padidina vaizdo kontrastą 15 %, o jutiklinio ekrano reakcijos laiką pagerinta 20 %. 7 colių įstrižainės ekranas yra optimalaus dydžio skaitymui namuose ar keliaujant – įrenginys vis dar išlieka kompaktiškas, tačiau tuo pačiu viename puslapyje rodo daugiau teksto nei klasikinė 6 colių elektroninė skaityklė. Dėl „SMARTlight“ funkcijos, kuri leidžia reguliuoti ryškumą ir spalvų temperatūrą, galėsite mėgautis akims maloniu skaitymu bet kokiomis apšvietimo sąlygomis.

Naujas įspūdingas dizainas ir ergonomika

„PocketBook Era“ išsiskiria itin moderniu dizainu ir ergonomiška forma, kuri skaitymo programėlėms sukuria unikalią estetiką. Dėl plono rėmelio ir stilingų mygtukų įrenginys atrodo aptakiai ir elegantiškai. Į šoninį skydelį perkelti valdymo mygtukai ir kompaktiškas dydis užtikrina lengvą įrenginio laikymą. „G-sensor“ jutiklis automatiškai nustato ir keičia ekrano orientaciją, todėl „PocketBook Era“ yra vienodai patogus tiek dešiniarankiams, tiek kairiarankiams. 134,3 × 155 × 7,8 mm modelio matmenys daro įrenginį viena kompaktiškiausių 7 colių elektroninių skaityklių.

Pažangus klausymasis su įmontuotu garsiakalbiu, „Bluetooth“, „Text-to-Speech“

„PocketBook Era“ palaiko 6 garso knygų formatus, o dėl integruoto garsiakalbio naudotojai gali pradėti klausyti tiesiog elektroninės skaityklės ekrane paspausdami „Play“ (Leisti). Tuo pačiu metu galite klausytis knygų ir muzikos per belaides ausines, automobilio garso sistemas ir kitus įrenginius „Bluetooth“ ryšiu. Kita naudinga funkcija tiems, kurie mėgsta klausytis knygų, yra „Text-to-Speech“ funkcija, kuri bet kokį tekstą paverčia natūraliai skambančiu balso garso takeliu. Tik du paspaudimai ir įrenginys garsiai perskaitys bet kokį tekstinį failą viena iš 26 galimų kalbų.

Apsauga nuo vandens ir įbrėžimų

Ekranas turi patobulintą apsaugą nuo įbrėžimų, kuri suteikia daugiau pasitikėjimo įrenginio saugumu net ir aktyviai naudojant. Be to, vandeniui atspari „PocketBook Era“ skaityklė yra idealus prietaisas, skirtas skaityti vonioje ar lauke. El. skaityklė yra apsaugota nuo vandens pagal tarptautinį standartą IPX8, o tai reiškia, kad prietaisą galima panardinti į gėlą vandenį iki 2 metrų gylio iki 60 minučių be jokio žalingo poveikio.

„PocketBook Era“ taip pat pasižymi šiomis savybėmis:

  • 29 formatų palaikymas – 19 knygų, 6 garso, 4 grafinių formatų.
  • „Wi-Fi“ ir firminės „Cloud“ paslaugos – palengvinkite sinchronizavimą su kitais įrenginiais ir tvarkykite biblioteką.
  • 1700 mAh akumuliatorius – iki vieno mėnesio aktyvaus skaitymo be įkrovimo.
  • Dviejų branduolių procesorius – užtikrina greitą programėlės veikimą ir sklandų puslapių vartymą.
  • Iš anksto įdiegti žodynai – 22 kalbų deriniai.

Šios ir kitos funkcijos naudotojams bus prieinamos dviejose versijose: „PocketBook Era“ versija „Sunset Copper“ spalvos su 64 GB ir „PocketBook Era“ versija „Stardust Silver“ spalvos su 16 GB.

„PocketBook Era“ – ženkite į naują elektroninio skaitymo erą.

Atgal
Aa HD