Geriausio dizaino e. skaityklė: „PocketBook Era“ gavo prestižinį „Red Dot“ apdovanojimą

2023 m. balandžio 12 d.

„PocketBook Era“ buvo įvertinta garsiuoju „Red Dot“ apdovanojimu už ypatingą produkto dizainą! Pavyzdinis „PocketBook“ 7 col. modelis apdovanotas už savo aptakų ir ergonomišką dizainą, kuris užtikrina neprilygstamą skaitymo patirtį.

„Red Dot“ apdovanojimas yra prestižinis tarptautinis dizaino prizas, suteikiamas geriausiems produktams iš įvairių pramonės šakų nuo 1955 metų. Apdovanojimas skiriamas už dizainą, naujoves, funkcionalumą ir kokybę.

„PocketBook Era“ dizainas įkūnija modernaus minimalizmo filosofiją, sujungdamas elegantišką linijų plonumą su nepaprastu praktiškumu“, – pasakoja Alexander Morokko, „PocketBook Era“ ir kitų prekės ženklo produktų pramoninis dizaineris. „Aptakus ir klasikinis juodos spalvos korpusas sudaro puikų kontrastą su ekranu ir išskirtiniu sidabro ar vario spalvos krašteliu. Perforuotas galinis paviršius suteikia maksimalų komfortą laikant įrenginį. Mechaniniai mygtukai ant šoninio skydelio puikiai tinka tiek dešiniarankiams, tiek kairiarankiams, užtikrindami tobulą skaitymo komfortą.“

„PocketBook Era“ taip pat gali pasigirti unikalia dėklo tvirtinimo sistema. Įrenginio galinėje pusėje esanti nuimama plastikinė juostelė atidengia dėklo tvirtinimo skydelį, kuris leidžia prie e. skaityklės pritvirtinti firminius dėklus. Šis dėklo tvirtinimo būdas leidžia išlaikyti nepaprastą įrenginio plonumą ir kompaktiškumą.

Šveicarijos prekės ženklas „PocketBook“ visuomet skiria didelį dėmesį produkto dizainui, atsižvelgdamas į naujausias tendencijas ir išlaikydamas idealią kompaktišką e. skaityklių formą bei komfortą. „Pocketbook“ būdingi ergonomiški mygtukai, kurie yra kiekviename įmonės išleistame modelyje nuo 2007 metų.

Įvertinta šiuo apdovanojimu, „PocketBook Era“ prisijungė prie tokių ikoniškų prekės ženklo modelių kaip „Touch HD 3“ ir „Touch Lux 4“, kurie tapo „Red Dot“ laimėtojais 2019 metais.

Atgal
Aa HD