Jau prieinama „Firmware 6.5“ versija! Naujas PDF failų variklis, „Scroll“ režimas ir dar daugiau naujienų

2021 m. spalio 28 d.

„PocketBook“ džiaugiasi savo skaitytojams galėdama pristatyti naują, atnaujintą savo elektroninių skaityklių programinės įrangos 6.5 versiją. Naujoji mikroprograminė įranga leis daug patogiau skaityti PDF failus naudojant modernų „Pdfium“ variklį ir „Scroll“ režimą. Taip pat bus pridėta „photo frame“ programėlė, supaprastinta paieška „Store“ programelėje, patobulinta ir optimizuota daug kitų detalių ir funkcijų.

„Firmware 6.5“ versija jau yra prieinama „PocketBook InkPad 3“ ir „InkPad 3 Pro“ naudotojams, tačiau artimiausiu metu ją bus galima atsisiųsti ir į kitus populiarius elektroninių skaityklių modelius.

Didžiausi atnaujinimai, kurie bus prieinami atsisiuntus „Firmware 6.5“:

  • Naujas greitesnis variklis („Quick“, paremtas „Pdfium“ varikliu), palaikantis naujausius PDF knygų formatus darbui su PDF failais. Paprastais žodžiais tariant, PDF dokumentų puslapiai atsivers dar greičiau, o skaitymo procesas taps dar patogesnis.
  • Naujas „Scroll“ (slinkties) režimas fiksuoto maketo failams (PDF, DjVu). Šis režimas leidžia „suklijuoti“ dokumento puslapius ir sukurti nepertraukiamo slinkimo efektą. Todėl vartotojas gali patogiau skaityti failą ir dirbti su juo.
  • Automatiškai pildomi pasiūlymai ieškant knygų programėlėje „Book Store“ labai supaprastins naujų knygų pasirinkimo ir įsigijimo procesą.
  • Atraskite naują programėlę „Photo Frame“ ir peržiūrėkite nuotraukas skaidrių rodinyje. Į nuotrauką taip pat galite įrašyti dabartinį laiką ir jos užfiksavimo datą.

Kiti svarbūs atnaujinimai:

  • Elektroninės skaityklės našumo patobulinimai;
  • PDF ir DjVu failų slinkimo greičio padidėjimas;
  • Perversti puslapius „swipe“ (braukimo) gestu tapo dar patogiau;
  • „Book Info“ meniu atsidaro greičiau;
  • Tikslesnis knygų rūšiavimas pagal pavadinimą, failo pavadinimą ir seriją, jei jų metaduomenyse yra skaičių (naudojama numeriologinė, o ne leksikografinė rūšiavimo tvarka);
  • Knygos paieška bibliotekoje dabar veikia automatiškai rašant tekstą;
  • Į aplanką „Send To“ įtraukiama nauja piktograma „Sync“. Ji leidžia greitai prisijungti prie „Send-to-PocketBook“ paslaugos tiesiai per „Library“ programėlę;
  • „Browser“ programėlei buvo suteiktas viso ekrano režimas.

Naujoji mikroprograminės įrangos versija 6.5 suteikia „PocketBook“ daug naudingų patobulinimų, todėl būtinai atsisiųskite ją ir išbandykite visus puikius atnaujinimus, kurie elektronines knygas leis skaityti dar patogiau.

Atgal

Kaip dauguma įmonių, „PocketBook“ naudoja slapukų technologiją, kad pagerintų naudotojų patirtį analizės ir rinkodaros reikmėms siekiant jums rodyti aktualius, jūsų poreikius atitinkančius pasiūlymus, kol naršote svetainėje ir trečiųjų šalių svetainėse. „PocketBook“ gerbia jūsų privatumo teises, todėl prašome šiek tiek laiko skirti Slapukų nuostatų tvarkymas. Atminkite, kad absoliučiai būtini slapukai yra visada įjungti. Jei sutinkate su visų slapukų failų naudojimu, iškylančiajame lange tiesiog spustelėkite Gerai. Norėdami sužinoti daugiau apie slapukų technologiją, jos privalumus ir kaip „PocketBook“ ją naudoja, eikite į mūsų Pranešimą apie slapukus.

Aa HD