6.7 programinė įranga, skirta penkiems „PocketBook“ modeliams: geresnis garsas ir kiti patobulinimai

2023 m. vasario 10 d.

Susipažinkite su didžiuliu „InkPad 3“, „InkPad 3 Pro“, „InkPad Color“, „Touch Lux 5“ ir „Touch HD 3“ el. skaityklių atnaujinimu – 6.7 programinės įrangos versija. Naujoji programinė įranga pagerins garso failų garsą, suteiks naujų galimybių valdyti pastabas, žodyną ir teksto sintezės („Text-to-Speech“) funkciją. Taip pat skaityti bus dar patogiau, nes skaitymo režimu galėsite reguliuoti ir suasmeninti gestus.

Štai keletas svarbiausių patobulinimų, pasiekiamų naudojant 6.7 programinę įrangą:

Geresnis garso failų skambesys – dėl kodeko atnaujinimo (AptX, LDAC, AAC, SBC) garso knygų ir muzikos garsas per „Bluetooth“ ryšiu prijungtus garso įrenginius bus geresnis, o jūsų el. skaityklė palaikys naujausius garso failus. Atminkite, kad šis naujinimas taikomas tik „PocketBook“ modeliams su garso palaikymu.

Įrašyti naujus žodžius ir jų vertimą yra patogiau nei bet kada – skaitydami knygą žodyno režimu, galite greitai įrašyti nežinomus žodžius ir jų vertimą į pastabas neatsitraukdami nuo skaitymo proceso. Sukurkite „pastabų vertimą“ patogiu formatu: įrašykite tik nepažįstamą žodį arba žodį ir jo vertimą (vieną ar kelis). Taip pat prie nepažįstamo žodžio galite pridėti konteksto, kuriame šis žodis buvo pavartotas, aprašymą. Tada pastabas-vertimus galite tvarkyti programėlėje „Notes“ (Pastabos): galite juos rūšiuoti ir filtruoti arba eksportuoti į atskirą failą.

Išgirskite nežinomų žodžių tarimą – ar tekste aptikote nežinomą žodį arba nesate tikri dėl jo tarimo? Naudodami naują teksto sintezės („Text-to-Speech“) funkciją, galite greitai išgirsti bet kurio paryškinto žodžio tarimą žodyno skaitymo režimu arba programėlėje „Dictionary“ (Žodynas).

Suasmeninkite gestus – „PocketBook“ valdymas tampa dar lengvesnis naudojant naujus bakstelėjimo, vilkimo ir braukimo gestus, kuriuos galima konfigūruoti nustatymų skiltyje „Gestures in read mode“ (Gestai skaitymo režimu).

  • Bakstelėjimo gestas – knygos puslapis yra padalintas į 9 atskiras sritis, kurias bakstelėjus galima atlikti vieną iš šių veiksmų: Skaitymo meniu – pereiti į kitą arba ankstesnį puslapį, pereiti pirmyn arba atgal 10 puslapių, pereiti į puslapį pagal skaičių, pereiti į knygos pradžią arba pabaigą, pereiti į kitą ar ankstesnį skyrių, žymą, žodyną, pasirinkti šriftą ir kt.
  • Braukimo ir vilkimo gestai – nustatykite braukimo iš kairės į dešinę, iš dešinės į kairę, iš viršaus į apačią ir iš apačios į viršų gestus, taip pat kairiojo arba dešiniojo krašto vilkimo gestus skaitymo režimu arba teksto sintezės („Text-to-Speech“) režimu.

Naujos naudingos „Photo Frame“ režimo funkcijos – nuo šiol „Photo Frame“ tapo atskira programa įrenginio programų sąraše. Galite kurti ir redaguoti skaidrių demonstracijos vaizdų sąrašus, pasirinkti skaidrių demonstravimo intervalą, atsitiktinę skaidrių demonstravimo tvarką, atskirai reguliuoti priekinio apšvietimo ryškumą ir spalvų temperatūrą, skirtą „Photo Frame“ programėlei ir kt.

Kiti svarbūs naujinimai, gaunami naudojant 6.7 programinės įrangos versiją:

  • Galimybė rodyti puslapio, kuris buvo rodomas ankstesniame ekrano rodinyje, kraštelius – knygoms PDF ir DJVU formatais. Taip pat sklandesnis slinkimas PDF ir DJVU dokumentais slinkties režimu.
  • Galimybė keisti teksto sintezės („Text-to-Speech“) greitį atskiru gestu skaitant.
  • Pridėta patarimų dėl naudotojo sąsajos elementų skaitant žodyno režimu.
  • Turinio sąrašų ir pastabų naudotojo sąsajos patobulinimas.Dabar patogiau sutraukti arba išskleisti pastabų sąrašą. Norint atidaryti knygos puslapį su pastaba, naudotojui tereikia bakstelėti šalia puslapio numerio esančią rodyklę.
  • FB2 formato knygų iliustracijų ryškumo ir kontrasto reguliavimo algoritmų tobulinimas.
  • Dabar galite rūšiuoti pastabas knygos pastabų sąraše ir rūšiuoti knygas knygų su pastabomis sąraše. Taip pat galite eksportuoti pastabas iš knygos arba iš pasirinktų knygų grupės į kitus įrenginius.

Visi šie patobulinimai ir naujos funkcijos taip pat pasiekiami „PocketBook Era“, nes šiame naujame modelyje integruotos visos šios funkcijos pagal numatytuosius nustatymus.

Netrukus nauja programinė įranga 6.7 taip pat bus prieinama šiems modeliams: „InkPad Lite“, „InkPad X“, „Color“ ir „Touch Lux 4“.

Su nauja programine įranga jūsų „PocketBook“ taps dar geresnė, todėl atnaujinkite savo el. skaityklę ir mėgaukitės išskirtiniu elektroninio skaitymo patogumu!

Atgal
Aa HD