„PocketBook InkPad 4“: bestseleris sugrįžo su naujausiu ekranu ir įmontuotu garsiakalbiu

2023 m. kovo 28 d.

„PocketBook“ džiaugiasi galėdama pristatyti dar vieną populiarios „InkPad“ produktų linijos el. skaityklę. Naujoji „PocketBook InkPad 4“ turi 7,8 col. naujosios kartos ekraną „E Ink Carta™ 1200“, įmontuotą garsiakalbį, „Bluetooth®“ ir pasižymi IPX8 apsauga nuo vandens.

Kaip ir visose „InkPad“, joje taip pat yra adaptyvus „SMARTlight“, audioknygų palaikymas ir „Text-to-Speech“ funkcija.

O dėl modernaus dizaino „PocketBook InkPad 4“ yra kompaktiška, ergonomiška ir stilinga. Kuklūs juodi priekinis ir galinis skydeliai sudaro malonų kontrastą su sidabriniu krašteliu. Nepaisant didelio ekrano, įrenginys sveria tik 265 g, todėl jį galima patogiai naudoti skaitymui tiek namuose, tiek keliaujant.

Naujoji „PocketBook InkPad 4“ pasirodys per artimiausias dvi savaites.

„E Ink Carta™ 1200“ ekranas yra dar draugiškesnis akims

„PocketBook InkPad 4“ turi naujausią 7,8 col. „E Ink Carta™ 1200“ ekraną, kurio skiriamoji geba yra 1404 × 1872 ir 300 PPI. Dėl šios naujos technologijos el. puslapis pasižymi 15 % didesniu kontrastu, o „E Ink“ atsako laikas pagerėjo įspūdingais 20 %.

Naujoji el. skaityklė taip pat išsiskiria ekrano dydžiu, kuris prilygsta standartinei spausdintai knygai. Dėl jo patogu skaityti bet kokį turinį – nuo paprastų grožinių knygų iki profesinės literatūros, žurnalų ir netgi komiksų.

Pakeiskite priekinio apšvietimo toną su „SMARTlight“

Dėl „SMARTlight“ funkcijos naudotojai gali mėgautis saugiu skaitymu bet kokiomis apšvietimo sąlygomis. Adaptyvus priekinis apšvietimas reguliuoja ne tik ekrano ryškumą, bet ir spalvos temperatūrą pasirenkant šiltą ar šaltą toną. Švelni „SMARTlight“ šviesa leidžia jums patogiai skaityti net visiškoje tamsoje, tuo tarpu el. skaityklės ekranas visiškai nekenkia akims.

Įmontuotas garsiakalbis, „Text-to-Speech“ ir kitos garso funkcijos

„PocketBook InkPad 4“ palaiko 6 garso formatus ir turi įmontuotą garsiakalbį. Visi audioknygų mylėtojai gauna daugiau laisvės, nes nuo šiol gali klausytis bet kokio garso failo el. skaityklėje nenaudojant kitų įrenginių. Dėl „Bluetooth“ palaikymo „PocketBook InkPad 4“ visuomet galima susieti su belaidėmis ausinėmis, garsiakalbiais ir kitomis garso sistemomis, kad galėtumėte mėgautis audioknyga jums patogiu formatu.

Ypatingai reikšminga yra „Text-to-Speech“ funkcija, kuri paverčia el. skaityklę tikra pasakotoja. Vos 2 spustelėjimais „PocketBook InkPad 4“ garsiai perskaitys bet kurį tekstinį failą natūraliai skambančiu balsu viena iš 26 pasiekiamų kalbų. Kitaip sakant, naudotojai gali greitai paversti įprastą tekstą realia audioknyga.

IPX8 atsparumas vandeniui ir apsauga nuo įbrėžimų

„PocketBook InkPad 4“ yra apsaugota nuo kenksmingo vandens poveikio pagal IPX8 standartą. Tai reiškia, kad el. skaityklė gali atlaikyti panardinimą į gėlą vandenį iki 2 metrų gylio iki 60 minučių.

Be to, įrenginio ekranas pasižymi sustiprinta apsauga nuo įbrėžimų – tai puikios naujienos naudotojams, mėgstantiems skaityti bet kur. Atsparumas vandeniui ir papildoma ekrano apsauga suteiks skaitytojams dar daugiau pasitikėjimo įrenginio saugumu ir leis mėgautis mėgstama knyga būnant bet kurioje vietoje.

Kitos „PocketBook InkPad 4“ funkcijos:

  • 21 knygų ir 4 grafikos formatų palaikymas jų nekonvertuojant;
  • 6 garso formatų palaikymas;
  • „Wi-Fi“ ir debesijos paslaugos – sinchronizavimui su kitais įrenginiais ir patogiam bibliotekos valdymui;
  • 32 GB vidinės atminties – pakankamai vietos kaupti didžiulę biblioteką, kuri visuomet bus po ranka;
  • 2000 mAh akumuliatorius – neįkraudami skaityklės knygas galėsite skaityti iki mėnesio;
  • Dviejų branduolių procesorius – sklandžiam puslapių vartymui ir greitam el. skaityklės veikimui;
  • Automatinis ekrano pasukimas – el. skaityklė automatiškai keičia ekrano padėtį, kad skaityti būtų patogiau;
  • Daugybė žodynų – 11 iš anksto įdiegtų kalbų kombinacijų ir 42 kombinacijos, kurias galima atsisiųsti nemokamai;
  • Lengvumas ir kompaktiškumas – nepaisant didelio ekrano, el. skaityklė sveria tik 265 g, o jos matmenys yra 134 × 189,5 × 7,95 mm.

„PocketBook InkPad 4“ – pasaulinis bestseleris su naujomis galimybėmis

Atgal
Aa HD