„PocketBook InkPad Color 2“: patobulintas 7,8 col. „E Ink“ ekranas ir įmontuotas garsiakalbis

2023 m. balandžio 26 d.

Šveicarijos prekės ženklas „PocketBook“ praneša apie naują spalvotų „E Ink“ el. skaityklių modelį – „PocketBook InkPad Color 2“ su patobulintu „E Ink Kaleido™ Plus“ ekranu. Įrenginyje gausu modernių funkcijų, užtikrinančių neprilygstamą skaitymo patirtį: įmontuotas garsiakalbis, „Bluetooth®“, „Text-to-Speech“ funkcija, adaptyvi „SMARTlight“ ir IPX8 apsauga nuo vandens.

Pasiruoškite šį pavasarį susipažinti su naujos „Moon Silver“ spalvos „PocketBook InkPad Color 2“.

Patobulintas spalvotas ekranas

„PocketBook InkPad Color 2“ integruotas patobulintas 7,8 col. „E Ink Kaleido™ Plus“ spalvotas ekranas, perteikiantis 4 096 spalvas ir visiškai nekenkiantis akims. Dėl patobulinto spalvų filtro komplekto mūsų naujasis ekranas perteikia geresnį atspalvį ir grynį, kad spalvotas turinys būtų dar patrauklesnis ir ryškesnis. Knygos dydžio 7,8 col. ekranas leidžia pajausti didžiausią skaitymo komfortą.

Mėgaukitės įvairaus spalvoto turinio, įskaitant iliustruotas vaikiškas knygas, mangą, verslo literatūrą ir periodinius leidinius, skaitymu.

Pasirinkite šiltą arba šaltą ekrano atspalvį su „SMARTlight“

Su adaptyvia „SMARTlight“ funkcija galite pritaikyti priekinio apšvietimo ryškumą ir atspalvį pagal savo pageidavimus. Be to, aktyvi „SMARTlight“ funkcija pasirinkus minimalų ryškumo lygį padeda optimizuoti optines „E Ink Kaleido™ Plus“ ekrano charakteristikas, užtikrindama didžiausią skaitymo komfortą.

Skaitykite neįtempdami akių esant bet kokiam apšvietimui – blausiai apšviestame kambaryje arba gražią saulėtą dieną.

Įmontuotas garsiakalbis, „Bluetooth“ ir „Text-to-Speech“

„PocketBook InkPad Color 2“ yra ideali el. skaityklė garso entuziastams. Šis įrenginys palaiko 6 garso formatus, turi įmontuotą garsiakalbį, „Bluetooth“ ryšį ir „Text-to-Speech“ funkciją. Dėl įmontuoto garsiakalbio galite tiesiog paspausti „Play“ (Leisti) ir pasinerti į savo mėgstamiausias istorijas nenaudodami jokių papildomų įrenginių. El. skaityklėje taip pat yra „Bluetooth 5.2“, užtikrinantis greitą ir sklandų prisijungimą prie belaidžių ausinių arba garsiakalbių. Be to, „Text-to-Speech“ funkcija įgalina el. skaityklę garsiai skaityti bet kokį tekstinį failą natūraliai skambančiu balsu, kuris ją beveik paverčia audioknyga.

Nerūpestingas skaitymas su IPX8 apsauga nuo vandens

„PocketBook InkPad Color 2“ yra patikimai apsaugota nuo vandens poveikio pagal IPX8 standartą. Įrenginys atlaiko panardinimą į gėlą vandenį iki 2 metrų gylio iki 60 minučių be jokių žalingų pasekmių.

Nesvarbu, kur mėgautumėtės savo mėgstama knyga, galite nesirūpinti – el. skaityklė sukurta taip, kad atlaikytų netikėtą vandens poveikį.

Meilę skaitymui įkvepiantis įrenginys

„PocketBook InkPad Color 2“ idealiai telpa rankoje – ji yra ergonomiška ir paprasta naudoti. El. skaityklė stebina išskirtiniu dizainu ir patrauklia „Moon Silver“ spalva. Dėl savo patogumo, kokybės ir estetikos „InkPad Color 2“ yra puikus skaitymo įrenginys, kurio niekada nenorėsite paleisti iš savo rankų.

25 formatų palaikymas, keturių branduolių procesorius ir kitos „InkPad Color 2“ funkcijos

„PocketBook InkPad Color 2“ taip pat yra:

  • 32 GB vidinės atminties – jūsų svajonių bibliotekai;
  • visi populiarūs formatai be konvertavimo – el. skaityklė palaiko 21 knygų ir 4 grafinių failų formatus, įskaitant AZW, EPUB, FB2, DOC, TXT, PDF, DJVU, CBR, CBZ, JPEG;
  • 6 garso formatų palaikymas – mėgaukitės audioknygomis arba muzika M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP formatais;
  • „Adobe DRM“ palaikymas – skolinkitės knygas iš internetinių bibliotekų nemokamai dėl „Adobe DRM“ technologijos;
  • didelio efektyvumo keturių branduolių procesorius;
  • dviejų dažnių juostų „Wi-Fi“, „PocketBook Cloud“ ir „Dropbox“ – greitam apsipirkimui, bibliotekos valdymui ir sinchronizavimui su kitais įrenginiais;
  • nemokami žodynai – 11 iš anksto įdiegtų kalbų kombinacijų ir 42 kombinacijos, kurias galima atsisiųsti nemokamai.

„PocketBook InkPad Color 2“ – šviesūs skaitymo laikai!

Atgal
Aa HD