„PocketBook InkPad Color 3“: naujausias spalvotas ekranas ir neribotos skaitymo bei klausymo galimybės

2023 m. spalio 17 d.

„PocketBook“ atnaujino savo e. skaitykles su 7,8 col. spalvotu „E Ink“ ekranu – naujoje „PocketBook InkPad Color 3“ yra naujausias „E Ink Kaleido™ 3“ ekranas, užtikrinantis dar geresnę spalvoto puslapio skiriamąją gebą.

Nesvarbu, ar skaitote įdomų romaną, vartote spalvotus komiksus arba mokotės iš vadovėlio, „PocketBook InkPad Color 3“ su knygos dydžio 7,8 col. „E Ink Kaleido™ 3“ ekranu bus tobulas pasirinkimas jūsų skaitymo veiklai.

„PocketBook InkPad Color 3“ taip pat gali pasigirti įspūdingu skaitymo ir klausymo funkcijų rinkiniu: integruotu garsiakalbiu, „Text-to-Speech“, „Bluetooth“, IPX8 apsauga nuo vandens, „SMARTlight“, tamsiuoju režimu, 25 formatų palaikymu nekonvertuojant ir kt.

Naująja pribloškiančios „Stormy Sea“ spalvos skaitykle „PocketBook InkPad Color 3“ bus pradėta prekiauti artimiausiu metu. Pasiruoškite leistis į spalvingą skaitymo kelionę!

Modernus spalvotas ekranas „E Ink Kaleido™ 3“

„PocketBook InkPad Color 3“ integruotas naujausias 7,8 col. „E Ink Kaleido™ 3“ neblizgus spalvotas ekranas, perteikiantis 4 096 spalvas ir visiškai nekenkiantis akims. Atnaujinta „E Ink Kaleido™ 3“ technologija žymiai patobulina e. skaityklės optines charakteristikas: dėl įspūdingos 50 % geresnės spalvoto e. puslapio skiriamosios gebos ir PPI jūsų knygų, komiksų ir žurnalų spalvos bei detalės bus ryškesnės.

Akims saugus skaitymas su „SMARTlight“ ir tamsiuoju režimu

Išbandykite visiškai kitą skaitymo patogumą su adaptyvia „SMARTlight“ funkcija – technologija, padedančia reguliuoti ekrano ryškumą ir spalvos toną. Rinkitės šiltą ekrano priekinio apšvietimo atspalvį jaukiam vakaro maratonui su knyga arba šaltą atspalvį, kuris tobulai tinka skaitant ryte. O norint skaityti vėlai vakare „PocketBook InkPad Color 3“ yra tamsusis režimas, kuris invertuoja teksto ir fono spalvas, kad užtikrintų komfortą akims ir akims saugią skaitymo patirtį be išorinio apšvietimo.

Integruotas garsiakalbis ir „Text-to-Speech“

Pristatome „PocketBook InkPad Color 3“ įspūdingas garso galimybes! Dėl integruoto garsiakalbio naudotojai gali bet kada lengvai pasinerti į audioknygas – nereikia jokių papildomų įrenginių. „Bluetooth“ (5.0) ryšys leidžia susieti e. skaityklę su belaidėmis ausinėmis ir kitais įrenginiais.

„Text-to-Speech“ funkcija leidžia greitai pereiti nuo skaitymo prie klausymosi – idealu, kai skaityti nėra patogu. „Text-to-Speech“ garsiai perskaitys bet kurį tekstinį failą natūraliai skambančiu balsu viena iš 26 pasiekiamų kalbų. Tiesiog klausykite savo knygos bet kada ir bet kur!

Mėgaukitės nerūpestingu skaitymu su IPX8 apsauga nuo vandens pasižyminčiu įrenginiu

Skaitykite be rūpesčių su „PocketBook InkPad Color 3“, kuriame yra IPX8 apsauga nuo vandens. Ši nuostabi funkcija užtikrina, kad e. skaityklė gali atlaikyti panardinimą į gėlą vandenį iki 2 metrų gylio 60 minučių. Taigi gulint prie baseino, deginantis paplūdimyje arba pakliuvus į lietų jūsų „InkPad Color 3“ bus saugus. Mėgaukitės patikimu skaitymu žinodami, kad jūsų e. skaityklė sukurta taip, kad atlaikytų netikėtas situacijas.

Stulbinanti ergonomika ir išskirtinis dizainas

Nepaisant didelio knygai prilygstančio dydžio, e. skaityklė yra ergonomiška. Dėl mechaninių valdymo mygtukų, jutiklinio ekrano ir „G-sensor“ jutiklio, skirto automatiniam ekrano pasukimui, e. skaityklė puikiai telpa rankoje ir ją labai patogu naudoti. Įrenginys taip pat stebina savo nepaprastu dizainu ir originalia „Stormy Sea“ spalva. Patraukli ir patogi „PocketBook InkPad Color 3“ atvers vartus į įtraukiančią ir malonią skaitymo kelionę!

Komiksų ir mangos formatų palaikymas, galimybė naudoti mėnesį neįkrovus ir kitos „InkPad Color 3“ supergalios:

  • „PocketBook InkPad Color 3“ be konvertavimo palaiko visus populiariausius formatus – 25 knygų, grafinius ir komiksų formatus, įskaitant CBR ir CBZ komiksų bei mangos formatus;
  • 6 garso formatų palaikymas – mėgaukitės audioknygomis ir muzika be ribų, kadangi e. skaityklė palaiko M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP formatus;
  • 32 GB vidinės atminties – sukurkite savo svajonių biblioteką;
  • veikia iki mėnesio neįkrovus – dėl „E Ink“ technologijos ir galingos baterijos įrenginys užtikrina ilgą skaitymo laiką neįkrovus;
  • dviejų dažnių juostų „Wi-Fi“ (2,4 / 5 GHz) – įsigykite knygas bet kurioje internetinėje parduotuvėje;
  • „PocketBook Cloud“ ir „Dropbox“ – tvarkykite ir sinchronizuokite savo biblioteką tarp e. skaityklės ir kitų įrenginių;
  • iš anksto įdiegti žodynai – e. skaityklėje yra 11 iš anksto įdiegtų žodynų, o papildomus 42 kalbų derinius galima atsisiųsti nemokamai.

„PocketBook InkPad Color 3“ – jūsų spalvingas skaitymo nuotykis!

Atgal
Aa HD