„PocketBook InkPad Color“. Didelė. Naujoviška. Visos spalvų gamos!

2021 m. vasario 8 d.

„PocketBook“ didžiuodamasi pristato „PocketBook InkPad Color“ – pirmą pasaulyje el. skaityklę su naujausiu 7,8 col. (19,8 cm) spalvotu „E Ink Kaleido™ Plus“ ekranu, perteikiančiu 4 096 spalvas. Naujoji „PocketBook InkPad Color“ skaityklė taip pat pasižymi garso atkūrimo ir „Bluetooth“ ryšio funkcijomis.

Dideliame ekrane pritaikyta „E Ink“ technologija, todėl įrenginys puikiai tinka norint skaityti bet kokio tipo turinį – nuo įprastų nespalvotų knygų iki spalvotų ir iliustruotų komiksų, vaikiškų knygų, verslo literatūros bei žurnalų.

Spalvotas „E Ink Kaleido™ Plus“ ekranas – naujas el. skaitymo technologijos etapas

„PocketBook InkPad Color“ yra pirmoji tokio tipo skaityklė. El. skaityklėje sumontuotas naujausias „E Ink“ spalvotas 7,8 col. (19,8 cm) ekranas. „E Ink Kaleido™ Plus“ yra atnaujinta „ePaper E Ink Print Color“ technologijos versija, pradedanti naują patogaus ir saugaus skaitymo spalvotai etapą.

Naujo modelio ekranas gali atkurti 4 096 spalvas ir šešėlius. Pakeistas spalvų filtro šablonas pagerina ryškumą ir spalvų grynumą, o puslapio fonas atrodo baltesnis. Ši technologija užtikrina didžiausią patogumą skaitant spalvotą akims nekenkiančiu „E Ink“ rašalu pateiktą turinį.

Tuo pat metu naujoviškas „E Ink Kaleido™ Plus“ ekranas pasižymi visomis unikaliomis „E Ink“ technologijos ypatybėmis – yra visiškai nekenkiantis akims, neblizga šviečiant saulei ir itin efektyviai vartoja energiją. Nespalvoto teksto ryškumas išlieka nepriekaištingas dėl didelės ekrano gebos (1404 x 1872) ir 300 DPI.

Priekinis apšvietimas – geriausiai skaitymo bet kuriuo metu patirčiai

Akims nekenkiantis priekinis apšvietimas suteikia „PocketBook InkPad Color“ naudotojams visišką skaitymo laisvę esant bet kokiam apšvietimui, bet kuriuo paros metu.

Bet visų el. skaityklių su spalvotu ekranu priekinis apšvietimas yra itin svarbus ne tik dėl to. „E Ink Kaleido™ Plus“ technologijai naudojamas vienspalvis skydelis ir spalvų filtras, suteikiantis elektroniniam puslapiui šaltą atspalvį. Naudojant priekinį apšvietimą geriau optimizuojamos optinės ekrano charakteristikos, net ir nustačius mažiausią ryškumo lygį.

„Bluetooth“, garsas, tekstas į kalbą: didelės galimybės garsinių knygų mėgėjams

„PocketBook InkPad Color“ atkuria šešių populiariausių garso įrašų formatų failus – M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP, todėl tai puikios žinios tiems, kurie mėgsta knygas ne tik skaityti, bet ir jų klausytis. Taip pat papildomą dėmesį derėtų skirti teksto į kalbą funkcijai, leidžiančiai atkurti bet kokį tekstą balsu viena iš 16 kalbų. O dėl „Bluetooth“ technologijos el. skaityklė gali susisieti su belaidėmis ausinėmis arba automobilio garso sistema, tad turinio klausysitės be perstojo.

23 formatų palaikymas, atminties kortelių lizdas

Be garso įrašo formatų, įrenginys gali atidaryti 23 populiariausių formatų failus – 19 knygų ir 4 grafikos. Ši funkcija užtikrina patogų skaitymą be būtinybės konvertuoti praktiškai bet kokį turinį: knygas, žurnalus, vadovėlius, negrožinę, profesinę literatūrą, komiksus ir pan.

El. skaityklės vidinė atmintis yra 16 GB, o „microSD“ atminties kortelių lizdas palaiko iki 32 GB atminties korteles. Tai reiškia, kad įrenginyje tilps tikrai įspūdinga knygų arba garsinių knygų biblioteka. Kitas šio modelio privalumas – USB „Type C“ jungtis (USB 2.0 standartas), skirta norint įrenginį įkrauti ir prijungti ausines naudojant pridedamą 3,5 mm garso adapterį.

Lengva ir elegantiška el. skaityklė

Nepaisant didelio ekrano, „PocketBook InkPad Color“ sveria tik 225 g ir yra viena lengviausių pasaulyje 7,8 col. (19,8 cm) el. skaityklių, todėl keliaudami į darbą ir atgal įrenginį visada galėsite laikyti rankinėje arba kuprinėje. Be to, „PocketBook InkPad Color“ išsiskiria stilingu, elegantišku dizainu ir akį traukiančia „Moon Silver“ spalva, suteikiančia skaityklei tikro meno kūrinio įspūdį.

„PocketBook InkPad Color“: mėgaukitės visomis mėgstamų knygų spalvomis dideliame 7,8 col ekrane.

Atgal
Aa HD