„PocketBook InkPad Eo“: galinga 10,3 colio el. užrašinė su spalvotu „E Ink Kaleido 3“ ekranu

2024 m. balandžio 9 d.

„PocketBook“ džiaugiasi galėdama pristatyti savo naujausią el. užrašų ir el. skaitymo įrenginį „PocketBook InkPad Eo“ su „Android 11“ operacine sistema, dideliu 10,3 colio spalvotu „E Ink Kaleido™ 3“ ekranu, integruota kamera ir stereo garsiakalbiu, „SMARTlight“ ir galingu 8 branduolių procesoriumi, užtikrinančiu nepriekaištingai spartų darbą.

Naujausias „PocketBook InkPad Eo“ turi viską, kad taptų idealiu įtaisu darbui, studijoms ir pramogoms!

Rašymo ranka ir užrašų ekspertas

„InkPad Eo“ su dideliu 10,3 colio ekranu ir „PocketBook“ rašikliu idealiai tinka rašyti ranka ir užsirašinėti į knygą, piešti ir aktyviai mokytis, rašyti kasdienes pastabas ir atlikti kitus kūrybinius ar įprastus darbus.

„PocketBook“ rašikliu rašyti užrašus ranka yra paprasta ir patogu. Vartotojai gali užrašyti savo mintis ir daryti pastabas neišeidami iš knygos arba tai daryti atskiroje programoje. „InkPad Eo“ siūlo įvairius rašymo, piešimo ir redagavimo įrankius, tarp jų – rašiklį, pieštuką, teptuką, kelias trintuko parinktis ir laso įrankį, leidžiantį pakeisti užrašo dalis. Šiuos užrašus galima patogiai išsaugoti PDF arba PNG formatais, taip užtikrinant lankstumą ir lengvą prieigą.

Fotoaparatas eskizams braižyti arba užrašams ant nuotraukų daryti

„PocketBook InkPad Eo“ turi kamerą, todėl naudotojai gali be vargo fiksuoti nuotraukas ir prie jų pridėti ranka rašytus komentarus ar eskizus.

Ši funkcija taip pat yra tikras atradimas planuojant namų interjerą ir kraštovaizdžio dizainą. Naudodami „InkPad Eo“ naudotojai gali fotografuoti tam tikras savo namų ar kiemo vietas, pridėdami prie vaizdo nupieštus elementus ir pastabas.

Užrašai ant dokumento nuotraukos, naujų dizaino idėjų eskizai ar tiesiog memuarų kūrimas – „PocketBook InkPad Eo“ su fotoaparatu atveria daugybę galimybių pridėti užrašus tiesiai ant nuotraukų.

Lengvas pastabų bendrinimas ir failų perkėlimas

„PocketBook InkPad Eo“ supaprastina pastabų ir failų dalijimosi procesą, todėl yra itin patogus. Naudodami funkciją „Send-by-Email“, naudotojai gali greitai išsiųsti savo pastabas vienu ar keliais el. pašto adresais. Ši funkcija taip pat leidžia dalytis knygų užrašais.

Be to, norint perkelti failus į kitus įrenginius, „InkPad Eo“ palaiko „Wi-Fi“ bendrinimo funkciją.

Didelis, spalvingas ir saugus akims „E Ink“ ekranas

„PocketBook InkPad Eo“ turi naujausią „E Ink Kaleido™ 3“ spalvotą ekraną su įspūdingomis optinėmis savybėmis: nespalvoto vaizdo skyra yra 1860 × 2480, o spalvoto – 930 × 1240. Naujoji „E Ink Kaleido™ 3“ technologija užtikrina 50 % geresnę spalvoto vaizdo raišką ir PPI. „PocketBook InkPad Eo“ gali atkurti 4096 spalvas, kartu išlikdamas visiškai saugus akims ir neakinantis. 10,3 colio įstrižainės ekranas leidžia naudotojams viename puslapyje turėti prieš akis didelį kiekį informacijos ir palieka daug vietos užrašams bei pastaboms.


Kitos ne mažiau svarbios „PocketBook InkPad Eo“ savybės:

  • „SMARTlight“ - reguliuoja ne tik ekrano ryškumą, bet ir spalvų temperatūrą, pasirinkdami šiltą ar šaltą priekinio apšvietimo toną.
  • „Android 11“ operacinė sistema: naudotojai gali lengvai atsisiųsti trečiųjų šalių programėles skaitymui, rašymui ranka ar teksto redagavimui.
  • Labai galingas procesorius: itin galingas „Octa Core“ (2,3 GHz) procesorius, kuris gerokai padidina e. užrašų efektyvumą ir pagerina rašymo ranka greitį.
  • Įmontuotas stereogarsiakalbis: „e-note“ palaiko MP3 ir WAV formatus, turi įmontuotą stereogarsiakalbį, todėl garsinės knygos ar muzika skambės puikiai.
  • Funkcijos: „Bluetooth 5.0“, „Wi-Fi“ (dviejų dažnių juostų – 2,4/5 GHz) ir C tipo USB lizdas;
  • 64 GB integruotos atminties ir „microSD“ kortelių lizdas;
  • Pradinis 17 knygų ir grafinių formatų palaikymas (šį skaičių galima padidinti naudojant trečiųjų šalių programas): AZW, AZW3, DOC, DOCX, EPUB, FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PRC, RTF, TXT, PNG, BMP, JPEG.

„PocketBook InkPad Eo“: geriausia užrašų rašymo patirtis.

Atgal
Aa HD