Naujoji skaityklė „PocketBook InkPad Lite“: didelio ekrano komfortas už prieinamą kainą

2021 m. rugpjūčio 2 d.

„PocketBook“ džiugiai praneša apie savo visiškai naują elektroninių knygų skaityklę „InkPad Lite“ su 9,7 col. „E Ink Carta™“ ekranu, tad skaitymas dideliame ekrane įmanomas dar už prieinamesnę kainą! Gaminį bus galima įsigyti 2021 m. rudenį.

Naujas didelio ekrano įrenginys su „SMARTlight“ funkcija, atnaujintu dizainu ir valdymo mygtukais ant šoninio skydelio garantuoja sklandų ir patogų skaitymą.

Dėl didelio ekrano, protingos kainos ir daugybės darbo su tekstu galimybių (naudotojai gali užsirašyti pastabas, pasižymėti, paryškinti ir išsisaugoti svarbiausias teksto vietas, naudotis žodynu) „InkPad Lite“ yra nepakeičiamas asmeninio tobulėjimo ir mokymosi įrenginys.

Didesnis ekranas – išskirtinė elektroninių knygų skaitymo patirtis

„PocketBook InkPad Lite“ turi didelį 9,7 col. ekraną, kuris tinka bet kokiam turiniui: nuo įprastos grožinės literatūros iki profesinės literatūros ir vadovėlių. Didelė įstrižainė leidžia ekrane rodyti daugiau teksto, ji patogesnė regėjimo sutrikimų turintiems skaitytojams – šie gali prisitaikyti šrifto dydį prie savo poreikių. Neužmirškite „E Ink Carta™“ technologijos, dėl kurios elektroninių knygų skaityklė beveik prilygsta standartinei spausdintai knygai ir visiškai nekenkia akims.

Daugiau galimybių su „SMARTlight“

Skirtingai nei tradicinis priekinis apšvietimas, „SMARTlight“ technologija leidžia naudotojams reguliuoti ne tik ekrano ryškumą, bet ir spalvos temperatūrą. Todėl naudotojai gali patogiai skaityti esant bet kokiam apšvietimui ir pasirinkti šiltus arba šaltus priekinio apšvietimo tonus priklausomai nuo nuotaikos ir pageidavimų. Automatinis režimas pakeis nustatymus pagal paros laiką. Be to, skaitytojai gali kurti savo ryškumo nustatymų šablonus ir tokiu būdu greitai pritaikyti ekraną pagal savo poreikius reikiamu metu.

Visiškai naujas dizainas, šoniniai valdymo mygtukai ir kompaktiškumas

„PocketBook InkPad Lite“ dizainas yra paprastas ir praktiškas, tad jis patiks visiems klasikos mėgėjams. Pagrindinė modelio naujovė yra valdymo mygtukai, kurie yra perkelti iš apatinės įrenginio dalies į dešinį skydelį. Daugumai naudotojų elektroninių knygų skaityklę bus dar patogiau naudoti dėl puslapių vartymo galimybės šoniniais mygtukais. O G jutiklis, aptinkantis įrenginio ekrano padėtį, leidžia „InkPad Lite“ naudoti tiek dešiniarankiams, tiek kairiarankiams skaitytojams. Be to, naudotojus taip pat pradžiugins „InkPad Lite“ dydis. Elektroninių knygų skaityklės matmenys yra 236,2 × 173 × 7,9 mm, todėl ji – pats kompaktiškiausias įrenginys tokio ekrano dydžio įrenginių kategorijoje.

Įvairių formatų palaikymas jų nekonvertuojant

Vienas iš daugelio kiekvienos „PocketBook“ elektroninių knygų skaityklės privalumas yra įvairių formatų palaikymas. „PocketBook InkPad Lite“ pradžiugins naudotojus išskirtine pasirinkimo laisve: įrenginys palaiko 19 knygų ir 4 grafikos formatus. Tai reiškia, kad elektroninių knygų skaityklė gali atidaryti daugelio populiariausių formatų knygas, dokumentus ir atvaizdus, o naudotojams nebereikia švaistyti laiko konvertuojant failus.

„Wi-Fi“ ir vietinės „Cloud“ paslaugos

„PocketBook Cloud“ ir „PocketBook Reader“ programėlių dėka naudotojai gali sinchronizuoti knygas (ir visą biblioteką) skirtinguose įrenginiuose. Be to, „Dropbox“ ir „Send-to-PocketBook“ paslaugos kartu su integruotu „Wi-Fi“ leidžia perkelti knygas į elektroninių knygų skaityklę tik keliais spustelėjimais.

Dviejų branduolių procesorius ir galingas akumuliatorius

„PocketBook InkPad Lite“ integruotas galingas dviejų branduolių procesorius, užtikrinantis itin greitą knygų bei programėlių įkėlimą ir sklandų puslapių vartymą. O dėl 2200 mAh akumuliatoriaus vieną kartą įkrauta elektroninių knygų skaityklė veikia beveik vieną mėnesį.

Su 9,7 col. „PocketBook InkPad Lite“ galima lengviau nei bet kada anksčiau mėgautis elektroninių knygų skaitymu.

Atgal
Aa HD