Prieinamiausia didelio ekrano el. skaityklė „PocketBook InkPad Lite“ jau prekyboje!

2021 m. spalio 25 d.

„PocketBook“ su malonumu praneša apie ilgai laukto modelio – „PocketBook InkPad Lite“ elektroninės skaityklės – pardavimo pradžią. Įrenginys su dideliu 9,7 colio „E Ink Carta ™“ ekranu, „SMARTlight“ priekiniu apšvietimu ir šoninio valdymo mygtukais yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško priimtinos kainos ir puikių skaitymo galimybių.

9,7 colio ekranas idealiai tinka skaityti ir mokytis

Patogiai skaitykite bet kokį elektroninį turinį, rečiau vartykite puslapius ir pasirūpinkite savo regėjimu naudodami 9,7 colių ekraną, pagrįstą „E Ink Carta™“ technologija. Tokio dydžio ekrane, palyginti su klasikiniais 6 colių įrenginiais, viename puslapyje gali būti rodoma beveik dvigubai daugiau teksto, todėl jį skaityti dar patogiau, pasirenkant didesnį šrifto dydį. Toks ekranas taip pat gali rodyti žurnalų, vadovėlių ir specializuotos literatūros puslapius, kurių dydis yra artimas jų originalui, o tai bus tikra dovana studentams. Visa tai kartu su plačiomis galimybėmis dirbti su tekstais – užsirašyti pastabas, daryti žymes, paryškinti ir išsaugoti svarbias teksto dalis, naudoti žodyną – paverčia „PocketBook InkPad Lite“ nepakeičiamu mokymosi prietaisu.

Dar daugiau komforto su šoniniais valdymo mygtukais

Atnaujintas dizainas suteikia „PocketBook InkPad Lite“ modernaus minimalizmo ir ergonomikos. Naudojant valdymo mygtukus dešiniajame skydelyje, daugeliui naudotojų bus dar patogiau vartyti puslapius. Šoniniai mygtukai taip pat taps puikia jutiklinio ekrano alternatyva. O dėka G jutiklio, kuris yra atsakingas už prietaiso ekrano pakreipimą, elektroninę skaityklę bus patogu laikyti tiek dešine, tiek kaire ranka. Kitas puikus dalykas yra palyginti kompaktiškas prietaiso dydis. „PocketBook InkPad Lite“, kurio matmenys 236,2 × 173 × 7,9 mm, yra viena mažiausių elektroninių skaityklių kategorijoje su tokio dydžio ekranu.

Pasirinkite šiltus ar vėsius tonus naudodami „SMARTlight“

„SMARTlight“ ne tik reguliuoja ryškumo lygį, bet ir leidžia naudotojams nustatyti ekrano spalvų temperatūrą. Pavyzdžiui, švelni šilta priekinio apšvietimo spalva puikiai tinka vakariniam skaitymui, o šalti tonai – dienos šviesai. „SMARTlight“ automatiniu režimu leidžia elektroninei skaityklei keisti ryškumo ir spalvų temperatūros nustatymus atsižvelgiant į laiką.

Kitos „PocketBook InkPad Lite“ funkcijos:

  • Palaikomas 19 knygų ir 4 grafinių formatų – elektroninė skaityklė atvers absoliučią daugumą tekstinių failų ir vaizdų be konvertavimo.
  • „Wi-Fi“ ir debesies paslaugos – „PocketBook Cloud“ ir „PocketBook Reader“ leidžia sinchronizuoti failus tarp elektroninės skaityklės ir išmaniojo telefono ar nešiojamojo kompiuterio. Naudodami „Dropbox“ ir „Send-to-PocketBook“, naudotojai gali greitai ir patogiai perkelti failus į „PocketBook InkPad Lite Lite“.
  • Dviejų branduolių procesorius – sklandžiam puslapių vartymui ir puikiam programos veikimui užtikrinti.
  • Galingas 2200 mAh akumuliatorius leidžia prietaisui veikti iki 1 mėnesio be įkrovimo.

„PocketBook InkPad Lite“ – prieinamas patogumas dideliame ekrane

Atgal
Aa HD