„PocketBook InkPad X Pro“: puiki užrašų ir skaitymo patirtis dideliame 10,3 col. ekrane

2023 m. rugpjūčio 9 d.

„PocketBook“ su džiaugsmu pristato labai lauktą el. užrašų ir skaitymo įrenginį – „PocketBook InkPad X Pro“. Naujausias el. užrašų įrenginys su „Android™“ turi pribloškiantį 10,3 col. „E Ink Mobius™“ ekraną, palaiko rašymą ranka ir yra su „Wacom“ rašikliu. Įrenginys taip pat palaiko garso formatus, turi „Bluetooth®“ ir reguliuojamą „SMARTlight“ funkciją.

Susipažinkite su „PocketBook InkPad X Pro“ el. užrašų įrenginiu ir el. skaitykle su apsauginiu dangteliu mažmeniniame rinkinyje šį pavasarį!

Skaitykite, mokykitės ir dirbkite efektyviau naudodami rašymo ranka funkciją

„PocketBook InkPad X Pro“ perkelia sąveikos su skaitmeniniu turiniu patirtį į kitą lygį! Naudodami „Wacom“ rašiklį, naudotojai gali rašyti tikslias ranka parašytas pastabas paraštėse skaitydami arba rašydami atskiroje programoje. Jums nebereikia skirti papildomo laiko pastabai tekste ar idėjai išsaugoti – tiesiog paimkite rašiklį ir viską užsirašykite patogiai, neatsitraukdami nuo skaitymo. Visi jūsų užrašai bus išsaugoti PDF arba PNG formatu ir gali būti įkelti į debesį bei perkelti į bet kurį kitą įrenginį.

Rašymo ranka funkcija yra tikras atradimas aistringiems skaitytojams, studentams ir visiems, dirbantiems su tekstais. Naudodami „InkPad X Pro“, galite žymiai pagerinti savo produktyvumą, nes užrašus galima daryti greičiau ir efektyviau nei spausdinant klaviatūra ar rašant popierinėje užrašų knygelėje.

Didelis ir patogus akims ekranas tobulam skaitymui

„PocketBook InkPad X Pro“ yra su 10,3 colio ekranu „E Ink Mobius™“, pasižyminčiu 1404 × 1872 raiška ir 227 PPI. Toks didelis ir visiškai saugus akims ekranas suteikia precedento neturintį komfortą skaitant bet kokį turinį: paprastas grožinės ir negrožinės literatūros knygas, profesinę ir verslo literatūrą, vadovėlius ir periodinius leidinius. Naudotojai gali be vargo koreguoti teksto dydį pagal savo poreikius: 10,3 col. ekrane gali būti rodomas didelis teksto kiekis, net ir padidinus šrifto dydį. O dėl „E Ink“ technologijos el. užrašų įrenginio ekranas nekenkia akims ir su apsauga nuo akinimo, kad galėtumėte sąmoningai ir saugiai skaityti bet kada ir bet kur.

El. užrašų įrenginys su „Android“

„PocketBook InkPad X Pro“ veikia „Android“ platformoje, kad naudotojams būtų suteikta daugiau laisvės naudoti trečiųjų šalių programas. Nuo šiol naudotojai įrenginyje gali įdiegti įvairias mobiliąsias programas, skirtas skaityti ar rašyti ranka, todėl gali pritaikyti savo naudotojo patirtį pagal savo pageidavimus.

Mėgaukitės garso knygomis ir muzika

Įrenginį galite naudoti ne tik rašyti ranka ar skaityti, bet ir klausytis garso knygų! Mėgaukitės bet kokiais MP3 ir WAV formatų garso failais prijungę el. užrašų įrenginį prie belaidžių ausinių arba garsiakalbių „Bluetooth“ ryšiu.

Papildomas skaitymo patogumas su „SMARTlight“

„SMARTlight“ funkcija užtikrina saugų skaitymą bet kokiomis apšvietimo sąlygomis. Naudodami prisitaikantį priekinį apšvietimą naudotojai gali reguliuoti ekrano ryškumą ir spalvų temperatūrą, pasirinkdami šiltus arba šaltus tonus, kad skaitymo patirtis būtų dar geresnė.

Kitos puikios „PocketBook InkPad X Pro“ funkcijos:

  • Keturių branduolių procesorius ir 2 GB RAM sklandžiam skaitymui ir darbui;
  • 32 GB vidinės atminties: pakankamai vietos didelei bibliotekai, visiems užrašams ir įrašams;
  • 18 knygų ir grafinių formatų palaikymas: AZW, AZW3, DOC, DOCX, EPUB, FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PRC, RTF, TXT, PNG, BMP, JPG, JPEG;
  • Įrenginyje integruota „Android 8.1“ operacinė sistema;
  • „Bluetooth“, „Wi-Fi“ ir USB C tipo lizdas;
  • Į pardavimo rinkinį įeina „Wacom“ rašiklis ir apsauginis dangtelis su miego funkcija.

„PocketBook InkPad X Pro“ – 10,3 col. el. užrašų ir skaitymo įrenginys darbui ir pramogoms!

Atgal
Aa HD