„PocketBook Touch HD 3“: naujas dizainas ir precedento neturinčios galimybės

2020 m. kovo 26 d.

Nuo 2020 m. kovo 26 d. jau galima įsigyti naują programinės aparatinės įrangos 6.0 versiją, skirtą „PocketBook Touch HD 3“ el. skaityklėms. Tai – didžiausias atnaujinimas per pastaruosius metus, išsiskiriantis pakeistu pagrindinio meniu ir programų dizainu, ir papildytas nauju knygų formatu EPUB3.

Netrukus bus galima įsigyti ir programinės aparatinės įrangos 6.0 versijas, skirtas „PocketBook Touch Lux 4“, „PocketBook InkPad 3“, „PocketBook InkPad 3 Pro“ bei kitiems palaikomiems modeliams.

Rūpindamasi, kad naudotojai jaustųsi kuo patogiau, „PocketBook“ juda pirmyn, ne tik kurdama naujus produktus, bet ir nuolat tobulindama esamus modelius. Naujausia programinės aparatinės įrangos 6.0 versija yra labai svarbus atnaujinimas, dėl kurio „PocketBook Touch HD 3“ taps dar patogesne ir modernesne.

  • Visose programose įdiegta nauja naudotojo sąsaja. Taip pat pertvarkyti pranešimų, valdymo ir programų skydeliai. Be to, buvo atnaujinta ir knygų kortelių išvaizda. Reikia paminėti ir atnaujintą programą „Audiobooks“, kurią naudojant bus galima dar patogiau klausytis garso failų bei juos rikiuoti.
  • Susipažinkite su nauju savo el. skaityklės knygų formatu. Programinės įrangos atnaujinimas papildo „PocketBook Touch HD 3“ arsenalą dar vienu knygų formatu - EPUB3. Taigi dabar įrenginys palaiko 20 knygų formatų, o tai tikrai yra rekordinis rezultatas.
  • Atnaujintas pagrindinio meniu dizainas: turimos ir neseniai perskaitytos knygos, kurios jau yra rodomos pagrindiniame meniu, bus papildytos rekomenduojamos literatūros (bestselerių, naujų knygų ir savaitės knygų) sąrašu. Be to, dabar galite tinkinti pagrindinio ekrano sąsają, įtraukdami jums reikiamų programų piktogramų ir įjungdami arba išjungdami knygų rekomendacijas.
  • Programinės aparatinės įrangos 6.0 versijoje naudojama peržiūrėta ir supaprastinta autorizavimo sistema: dabar prie „PocketBook Cloud“, „PocketBook Store“ ir kitų prekių ženklo paslaugų galite prisijungti naudodamiesi viena paskyra. Naudotojas dabar taip pat gali prisijungti prie savo paskyros naudodamasis „PocketBook“ programėle savo išmaniajame telefone nuskaitęs QR kodą.
  • Patobulintas „PocketBook Touch HD 3“ veikimas: greitesnis atsibudimas iš miego režimo, spartesnis reagavimas į jutiklinio skydelio įvestis, greitesnis ir sklandesnis teksto įvedimas ranka.

Naujoji programinės aparatinės įrangos 6.0 versija įspūdingai pakeičia „PocketBook Touch HD 3“, tad negaiškite laiko ir atnaujinkite savo el. skaityklę, kad galėtumėte mėgautis nauju ir patogiu el. knygų skaitymo lygiu.

Jei turite kitą modelį, sekite pranešimus, nes artimiausiu metu bus galima įsigyti naujų programinės aparatinės įrangos versijų, skirtų „PocketBook Touch Lux 4“, „PocketBook InkPad 3“, „PocketBook InkPad 3 Pro“ ir kitiems palaikomiems modeliams.

Atgal
Aa HD