„PocketBook Verse“: naujos kartos lengvumas ir skaitymo paprastumas

2023 m. rugsėjo 5 d.

„PocketBook“ pristato savo išskirtinai patogų, kompaktišką ir lengvą 6 colių „PocketBook Verse“ elektroninę skaityklę, kurios tikslas – suteikti viską, ko reikia patogiam skaitymui. Naujoji „PocketBook Verse“ turi akims patogų „E Ink Carta™“ jutiklinį ekraną ir prisitaikantį „SMARTlight“, „microSD“ lizdą ir palaiko „PocketBook Cloud“.

Saugi akims kaip atspausdintas puslapis

„PocketBook Verse“ yra puikus kompanionas aistringiems skaitytojams. Skaitymas 6 colių HD jutikliniame ekrane „E Ink Carta™“ yra patogus ir malonus. Aukštos kokybės ekranas suteikia popierinio skaitymo pojūtį, užtikrinantį skaitymo valandas be įtampos ir dėmesio praradimo. Atsisveikinkite su akinimu ryškioje saulės šviesoje, nes elektroninių skaitytuvų „E Ink“ ekranai leidžia skaityti bet kur ir bet kada. Dėl nepriekaištingo aiškumo ir skaitomumo kiekvienas žodis atgyja puslapyje.

Daugiau laisvės su prisitaikančiu „SMARTlight“ apšvietimu

Patirkite didžiausią skaitymo komfortą naudodami „PocketBook Verse“, sukurtą taip, kad jus lydėtų dieną ir naktį. Naudodami „SMARTlight“ technologiją, naudotojai gali pritaikyti ekrano parametrus prie bet kokių apšvietimo sąlygų, reguliuodami ekrano ryškumą ir spalvų temperatūrą. Dabar galite sklandžiai tinkinti puslapio spalvų toną nepertraukdami skaitymo – tiesiog braukite pirštu ekrano šonu. Taip pat galite išsaugoti pageidaujamus ekrano nustatymų šablonus ir juos suaktyvinti vėliau, kad galėtumėte bet kada mėgautis suasmeninta skaitymo patirtimi.

Skaitymas be apribojimų – palaikomi 25 formatai

„PocketBook Verse“ palaiko 25 knygų ir grafikos formatus, įskaitant ACSM, AZW, CBZ, DJVU, DOC, EPUB, FB2, PDF, TXT, JPEG ir PNG, todėl nebereikia konvertuoti failų. Su „PocketBook“ skaitytojai gali pamiršti failų konvertavimo problemą ir sutaupys savo brangų laiką. „Verse“ taip pat siūlo suderinamumą su internetinės bibliotekos paslaugomis, nes palaiko „Adobe DRM“. Knygų skolinimasis internetu dar niekada nebuvo taip paprasta!

Atminties kortelės lizdas ir mėnesio skaitymas vienu įkrovimu

Su „PocketBook Verse“ niekada nepritrūksite skaitymo galimybių. Įrenginyje yra 8 GB vidinės atminties, todėl jūsų el. skaityklėje yra pakankamai vietos keliems tūkstančiams knygų. Įrenginys taip pat turi atminties kortelės lizdą (iki 128 GB), kuris suteikia galimybę išplėsti naudotojo virtualią biblioteką iki daugiau nei 15 tūkstančių el. knygų, atsižvelgiant į kiekvieno atsisiųsto failo formatą ir kokybę. „Verse“ taip pat gali pasigirti neįtikėtinu energijos vartojimo efektyvumu: vienas pilnas įrenginio įkrovimas užtikrina aktyvų skaitymą iki mėnesio.

Puikus komforto ir stiliaus derinys

„PocketBook Verse“ yra kompaktiškas įrenginys, sveriantis tik 182 g ir lengvai telpantis į jūsų krepšį ar rankinę. Su tobulu mechaninių valdymo mygtukų ir jutiklinio ekrano deriniu el. skaityklė siūlo lengvą naršymą ir intuityvią skaitymo patirtį. Sukurta padaryti įspūdį, „Verse“ demonstruoja elegantišką ir stilingą išvaizdą, kuri papildo bet kokį stilių. Jos minimalistinis dizainas ir akį traukiančios „Bright Blue“ ir „Mist Grey“ spalvos jūsų skaitymo seansams suteikia rafinuotumo.

Puikios skaitymo parinktys su nemokamais žodynais ir debesies paslaugomis

Su integruotu „Wi-Fi“ ryšiu „PocketBook Verse“ siūlo greitą prieigą prie internetinių knygynų, leidžiančių lengvai naršyti ir įsigyti knygas iš įvairių šaltinių. Valdykite visą savo biblioteką ir sinchronizuokite failus keliuose įrenginiuose naudodami „PocketBook Cloud“, o „Dropbox“ leidžia greitai pristatyti el. knygas tiesiai į jūsų įrenginį.

El. skaityklėje yra 11 iš anksto įkeltų žodynų ir papildomų 42 kalbų derinių, kuriuos galima nemokamai atsisiųsti. Nesvarbu, ar mokotės naujos kalbos, ar tobulinate savo kalbos įgūdžius, „PocketBook Verse“ yra puikus kalbų entuziastų kompanionas.

„PocketBook Verse“ – naujas patogaus elektroninio skaitymo skyrius.

Atgal
Aa HD