„PocketBook Verse Pro Color“: itin kompaktiška el. skaityklė su spalvotu ekranu „E Ink Kaleido™ 3“

2024 m. birželio 4 d.

„PocketBook“ su pasididžiavimu pristato savo naujausią el. skaityklę – „PocketBook Verse Pro Color“, 6 colių modelį su naujausiu spalvotu „E Ink Kaleido™ 3“ ekranu, sukurtą taip, kad skaitymo ir klausymo patirtis būtų svaiginanti. Kompaktiškas, bet galingas „Verse Pro Color“ stebina pažangių funkcijų ir savybių rinkiniu, pavyzdžiui, IPX8 apsauga nuo vandens, garso knygų palaikymu su „Bluetooth“, teksto keitimo į kalbą funkcija „Text-to-Speech“, adaptyvia „SMARTligth“ funkcija ir keturių branduolių procesoriumi.

Naujasis kompaktiškas „Verse Pro Color“ žada išskirtinę skaitymo spalvotame ekrane patirtį aistringiems knygų entuziastams, įpratusiems niekada nesiskirti su knyga.

Skaitykite spalvotai naujausiame „E Ink Kaleido™ 3“ ekrane

„PocketBook Verse Pro Color“ – tai 6 colių el. skaityklė su pažangiausiu „E Ink Kaleido™ 3“ spalvotu ekranu, kurio skiriamoji geba ir PPI pagerėjo 50 %, kad būtų galima puikiai skaityti spalvotą turinį. Nespalvoto vaizdo skiriamoji geba yra 1072 × 1448, o spalvoto – 536 × 724, todėl „Verse Pro Color“ pasižymi stulbinančiu aiškumu ir detalumu. Atkurdamas 4096 spalvas ir atspalvius, „PocketBook Verse Pro Color“ užtikrina akims saugų, neakinantį ir patogų elektroninį skaitymą, nes jo optinės savybės yra kuo artimesnės įprastiems spausdintiems puslapiams.

„SMARTlight“ – akims patogus skaitymas esant bet kokiam apšvietimui

„SMARTlight“ pagerina skaitymo patirtį siūlydamas pritaikomą priekinį apšvietimą. Naudotojai gali pritaikyti savo apšvietimo nustatymus: nuo šalto melsvo tono skaitymui dienos šviesoje iki šilto ir raminančio geltono atspalvio pasakojimams prieš miegą. Naudodami rankinį režimą, reguliuokite ryškumą ir pasirinkite šiltus arba šaltus tonus, išsaugokite asmeninius nustatymus, kad galėtumėte lengvai perjungti. Automatiniu režimu „SMARTlight“ išmaniai pritaiko ryškumą ir spalvų temperatūrą pagal paros laiką, kad visada būtų užtikrintos optimalios skaitymo sąlygos.

Daugybė galimybių garso knygų gerbėjams

„PocketBook Verse Pro Color“ yra idealus įtaisas ne tik skaityti, bet ir klausytis garso knygų. El. skaityklė palaiko 6 garso formatus ir turi „Bluetooth 5.4“, kad būtų patogu prisijungti prie ausinių ir kitų įrenginių. Naudotojai gali bet kur nusipirkti garso knygų ir klausytis jų „Verse Pro Color“!

Dar viena funkcija, kuri patiks garso gerbėjams, yra „Text-to-Speech“, leidžianti bet kokį tekstinį failą paversti garso knygos analogu. Vairuojant automobilį ar gaminant vakarienę naudotojams nebereikės pristabdyti knygų nuotykių: užteks dviejų paspaudimų ir „Verse Pro Color“ pradės garsiai skaityti knygą. Teksto keitimo į kalbą funkcija pasižymi plačiu natūralių vyriškų ir moteriškų balsų pasirinkimu, kurie garsiai perskaitys tekstinius failus viena iš 26 galimų kalbų.

Mėgaukitės skaitymu be rūpesčių su IPX8 apsauga nuo vandens

Sertifikuota atlaikyti panardinimą iki 2 metrų gylio gėlame vandenyje 60 minučių, todėl „PocketBook Verse Color Pro“ leidžia naudotojams pasinerti į mėgstamą knygą tiek maudantis vonioje, tiek ilsintis prie baseino. Sukurta aktyviam gyvenimo būdui, „Verse Color Pro“ suderina kompaktiškumą ir funkcionalumą su tvirtu atsparumu vandeniui, suteikdama naudotojams laisvę skaityti keliaujant, nesibaiminant dėl vandens poveikio. Dėl IPX8 apsaugos vartotojai gali drąsiai skaityti bet kokioje aplinkoje, nesvarbu, ar juos užkluptų lietus, ar jie mėgautųsi atpalaiduojančiu maudymusi su mėgstama knyga.

Kompaktiškumas, ergonomiškumas ir ilgas akumuliatoriaus veikimo laikas

Mėgaukitės spalvingu turiniu bet kur su kompaktiška ir lengva 6 colių „PocketBook Verse Pro Color“, kuria patogu skaityti ir namuose, ir keliaujant. Dėl savo matmenų ir lengvos konstrukcijos ji prilygsta nedideliam popieriniam bloknotui, tačiau joje telpa tūkstančiai knygų. Naudojant jutiklinį ekraną arba mechaninius mygtukus naršyti „Verse Pro Color“ nesudėtinga. Prietaisas ne tik puikiai telpa rankoje, bet ir išsiskiria stilingu dizainu. Be to, dėl energiją taupančio „E Ink“ ekrano elektroninė skaityklė gali veikti iki 1 mėnesio be įkrovimo.

25 formatai, keturių branduolių procesorius ir kitos „Verse Pro Color“ funkcijos

  • 25 formatai be konvertavimo – „PocketBook Verse Pro Color“ palaiko visus populiariausius knygų ir grafikos formatus, įskaitant CBR ir CBZ komiksų formatus.
  • 6 garso knygų formatų palaikymas – klausykitės garso failų M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 ir MP3.ZIP formatais.
  • Keturių branduolių procesorius – greita navigacija ir puiki skaitymo patirtis.
  • 16 GB vidinės atminties – didelei bibliotekai, kuri visada po ranka.
  • Dviejų dažnių „Wi-Fi“ (2,4/5 GHz) – patogiam naršymui internete.
  • „PocketBook Cloud“ ir „Dropbox“ paslaugos – tvarkykite knygas ir lengvai jas sinchronizuokite.
  • Iš anksto įdiegti žodynai – 11 iš anksto įdiegtų kalbų kombinacijų ir 42 kombinacijos, kurias galima atsisiųsti.

„PocketBook Verse Pro Color“: spalvingas skaitymas

Atgal
Aa HD