„PocketBook Verse Pro“: naujausios el. skaitymo technologijos kompaktiškame korpuse

2023 m. rugsėjo 5 d.

„PocketBook“ džiaugiasi galėdama pristatyti 6 colių aukščiausios klasės elektroninę skaityklę „Verse Pro“, kurioje neprilygstamas funkcionalumas derinamas su išskirtiniu kompaktiškumu. Sukurta pakelti jūsų skaitymo patirtį į naujas aukštumas, „PocketBook Verse Pro“ gali pasigirti tokiomis pažangiomis funkcijomis kaip garso knygų palaikymas ir teksto į kalbą funkcija su „Bluetooth“, reguliuojamas „SMARTlight“ ir IPX8 apsauga nuo vandens.

Į knygos skaitymą panašus potyris skaitymo malonumui

„PocketBook Verse Pro“ turi 6 colių „E Ink Carta™“ ekraną su 1072 × 1448 HD raiška ir 300 PPI. Galite mėgautis elektroniniu skaitymu nesijaudindami dėl akių nuovargio: įrenginio optinės charakteristikos panašios į spausdinto puslapio charakteristikas, kiek tai įmanoma įtaisui. „E Ink“ ekranas neblizga saulės šviesoje, todėl puikiai tinka skaityti lauke, o puslapio aiškumas ir tobulai aiškus tekstas žada, kad elektroninių knygų skaitymas bus tikras malonumas. Ir ką visada verta paminėti: energiją taupanti „E Ink“ technologija užtikrina iki vieno mėnesio skaitymą vienu akumuliatoriaus įkrovimu.

„SMARTlight“ technologija ir tamsusis režimas

Dar dvi funkcijos, kurios ypač prisideda prie skaitymo patogumo, yra „SMARTlight“ ir tamsusis režimas. Rankiniu režimu „SMARTlight“ leidžia nustatyti ryškumą ir pasirinkti šiltą arba šaltą ekrano toną bei išsaugoti nustatymus, kad ateityje būtų lengviau perjungti. Kai veikia automatinis režimas, „SMARTlight“ reguliuoja ryškumą ir spalvų temperatūrą pagal paros laiką. Tamsusis režimas pagerina skaitymo patirtį esant prastam apšvietimui, todėl fonas tampa tamsus, o tekstas baltas, o tai gali padėti sumažinti akių įtampą.

Teksto į kalbą funkcija ir garso knygos

„PocketBook Verse Pro“ palaiko teksto į kalbą funkciją, kuri gali paversti bet kurį tekstinį failą garso takeliu, išgarsinant jį viena iš 26 galimų kalbų. Pereikite nuo knygos skaitymo prie jos klausymo bet kada: vos du paspaudimai ir el. skaityklė pradės skaityti garsiai jums atliekant kasdienius darbus. Natūraliai skambantys balsai, pasiekiami naudojant teksto į kalbą funkciją, garantuoja, kad jūsų knyga nepraras detalių ar akcentų.

Įrenginys taip pat palaiko 6 populiarius garso formatus, todėl tai puikus pasirinkimas klausytis audioknygų. Naudodama „Bluetooth“ technologiją, elektroninė skaityklė lengvai prisijungia prie belaidžių ausinių ar automobilio garso sistemų, užtikrindama nepertraukiamą klausymosi malonumą.

IPX8 apsauga nuo vandens, leidžianti skaityti be jokių apribojimų

Sukurta atlaikyti vandens žalą, „PocketBook Verse Pro“ atitinka IPX8 standartą. Tai reiškia, kad elektroninę skaityklę galima panardinti į gėlą vandenį iki 2 metrų gylio iki 60 minučių be jokio žalingo poveikio. Nesvarbu, ar skaitote vonioje, ar prie baseino, galite pasinerti į mėgstamą knygą nesijaudindami dėl vandens poveikio.

Patrauklus dizainas ir kompaktiškumas

„PocketBook Verse Pro“ yra visiškai kompaktiška, stilingos išvaizdos ir gerai apgalvotos ergonomikos. Patrauklių „Azure“ arba „Passion Red“ spalvų elektroninė skaityklės išsiskiria iš minios ir išsiskiria išskirtine estetika. Naršyti puslapiuose yra paprasta, nes galite pasirinkti jutiklinį ekraną arba patogius mechaninius mygtukus, esančius apačioje. Kompaktiškas, tik 108 × 156 × 7,6 mm dydžio ir ergonomiškas dizainas užtikrina patogų skaitymą bet kur, laikant įrenginį viena ranka.

25 formatai, mėnuo skaitymo be įkrovimo ir kitos „Verse Pro“ funkcijos

  • Visi populiarūs formatai be konvertavimo: el. skaityklė palaiko 25 formatus, įskaitant visus dažniausiai naudojamus: ACSM, AZW, AZW3, CBR, DJVU, DOC, EPUB, FB2, MOBI, PDF, TXT, JPEG, PNG, TIFF;
  • „Adobe DRM“ palaikymas: skolinkite knygas iš internetinių bibliotekų naudodami „Adobe DRM“ technologiją;
  • 6 garso formatų palaikymas: MP3, M4B, OGG, OGG.ZIP, M4A, MP3.ZIP
  • Iki mėnesio darbo vienu įkrovimu: dėl neįtikėtino energijos vartojimo efektyvumo „Verse Pro“ yra ideali programėlė tiek kasdieniniam skaitymui, tiek kelionėms;
  • „PocketBook Cloud“ paslauga ir „Wi-Fi“: patogiam apsipirkimui, sinchronizavimui ir bibliotekos valdymui;
  • 16 GB vidinės atminties: pakankamai vietos įspūdingai bibliotekai;
  • Automatinis ekrano pasukimas: pakeiskite ekrano orientaciją, kad skaitymas būtų dar geresnis;
  • Iš anksto įdiegti žodynai: 11 kalbų derinių ir 42 derinius galima atsisiųsti nemokamai;
  • Lengvumas ir kompaktiškumas: prietaiso svoris tik 186 g.

„PocketBook Verse Pro“: ryški el. skaitymo žvaigždė su aukščiausios kokybės funkcijomis

Atgal
Aa HD