„PocketBook Viva“ – visa spalvų gama ir visos garso funkcijos, skirtos elektroninei skaityklei

2022 m. gruodžio 19 d.

„PocketBook“ pristato „PocketBook Viva“ – pirmąją Europoje spalvotą elektroninę skaityklę su išskirtiniu „E Ink GalleryTM 3“ ekranu. Novatoriškas 8 colių ekranas gali rodyti visą spalvų gamą, todėl akiai draugiško „E Ink“ ekrano spalvotas turinys yra ryškesnis nei bet kada.

„PocketBook Viva“ taip pat stebina įmontuotu garsiakalbiu ir „Text-to-Speech“ funkcija, IPX8 apsauga nuo vandens ir prisitaikančiu „SMARTlight“. Įrenginys taip pat turi galingą keturių branduolių procesorių ir 64 GB atminties, kad būtų galima surinkti tūkstančius knygų. Itin modernus dizainas su šoniniais valdymo mygtukais ir nepriekaištinga ergonomika paverčia „PocketBook Viva“ elektronine skaitykleu, kuri įkvepia skaityti vos pamačius ir palietus.

„Color PocketBook Viva“ parduotuvių lentynose pasirodys 2023 m. pirmojo ketvirčio pabaigoje tik už 599 Eur. Pats metas atversti naują spalvotų elektroninių skaityklių puslapį!

Susipažinkite su spalvingiausiu „E Ink Gallery 3“ ekranu

„PocketBook Viva“ yra pirmoji Europoje elektroninė skaityklė, kurioje naudojamas revoliucinis spalvotas „E Ink Gallery 3 ekranas. Kiekvienas pikselis užpildytas spalvotais pigmentais, todėl spalvų deriniai tampa ryškesni ir sodresni. „E Ink Gallery 3“ buvo sukurta remiantis nauju požiūriu, kuriame nenaudojamas spalvų filtrų masyvas, leidžiantis rodyti visą spalvų gamą. Tiek spalvotas, tiek nespalvotas vaizdas dabar turi tą pačią didelę skiriamąją gebą – 1440 × 1920 ir 300 PPI.

Novatoriškas spalvotas „E Ink Gallery 3“ ekranas pasižymi visomis unikaliomis klasikinio „E Ink“ savybėmis ir optinėmis charakteristikomis, dėl kurių elektroninė skaityklė yra itin efektyvi ir saugi akims. Be to, dėl „E Ink ComfortGazeTM“ technologijos „mėlynos šviesos“ poveikis naudotojų akims dabar gali būti sumažintas.„ComfortGaze“ priekinio apšvietimo technologija sumažina mėlynos šviesos santykį (BLR) iki 60 procentų, palyginus su ankstesnės kartos priekinio apšvietimo dizainu, kuris suteikia papildomo komforto ir apsaugos.

Knygos dydžio 8 colių ekranas puikiai tinka bet kokiam turiniui: nuo įprastų knygų iki spalvotų komiksų, žurnalų ar dokumentų su grafikais ir lentelėmis.

„SMARTlight“ funkcijos dėka naudotojai gali reguliuoti ne tik ekrano ryškumą, bet ir spalvų temperatūrą, pasirinkdami šiltą ar šaltą priekinio apšvietimo toną.

Integruotas garsiakalbis ir daug kitų garso funkcijų

„PocketBook Viva“ yra ideali elektroninė skaityklė audioknygų gerbėjams: palaiko 6 garso formatus, turi įmontuotą garsiakalbį, „Bluetooth“ ir „Text-to-Speech“ funkciją.

Tiesiog paspauskite „Paleisti“ ir mėgaukitės audio knyga bet kur, bet kada ir be jokių papildomų įrenginių. Skaityklė turi „Bluetooth 5.2“ versiją, kad būtų galima greitai prisijungti prie belaidžių ausinių, garsiakalbių ar kitų garso sistemų. Naudodama teksto į kalbą funkciją, elektroninė skaityklė gali garsiai perskaityti bet kokį tekstinį failą natūraliai skambančiais balsais, paversdamas jį audio knyga.

Estetinis tobulumas ir ergonomika

„PocketBook Viva“ yra tikras meno kūrinys, kuriame dera rafinuota elegancija, apgalvota ergonomika ir patogumas, taip svarbus kasdieniame gyvenime. Nepaisant didelio ekrano, elektroninė skaityklė išlieka lengva ir kompaktiška. Šoniniai valdymo mygtukai leidžia kuo patogiau laikyti ir valdyti įrenginį. Dėl G jutiklio, kuris automatiškai pasuka ekraną, elektroninė skaityklė yra idealiai patogi tiek kairiarankiams, tiek dešiniarankiams.

IPX8 apsauga nuo vandens

„PocketBook Viva“ yra apsaugota nuo vandens poveikio pagal IPX8 standartą. Tai reiškia, kad elektroninė skaityklė gali atlaikyti panardinimą į gėlą vandenį iki 2 metrų gylio iki 60 minučių be jokių žalingų pasekmių. Apsauga nuo vandens suteikia naudotojams daugiau pasitikėjimo, kai patenka į lietų ar atsipalaiduoja su mėgstama knyga vonioje.

Keturių branduolių procesorius ir kitos „PocketBook Viva“ funkcijos:

  • 64 GB vidinės atminties – didelei bibliotekai, kuri visada po ranka;
  • rekordinis formatų skaičius be konvertavimo – „PocketBook Viva“ palaiko 23 formatus (19 knygų ir 4 grafinius formatus), įskaitant komiksų formatus;
  • 6 audioknygų formatų palaikymas – klausykite garso failų M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP formatais;
  • galingas keturių branduolių procesorius;
  • dviejų juostų „Wi-Fi“ ir „PocketBook Cloud“ paslaugos – sinchronizavimui su kitais įrenginiais ir patogiam bibliotekos valdymui;
  • daugybė žodynų – be 11 iš anksto įdiegtų kalbų derinių, naudotojai gali nemokamai atsisiųsti 42 derinius.

„PocketBook Viva“ – pilna spalvų, kupina supergalių!

Atgal
Aa HD