Atnaujinta „PocketBook Reader“ programėlė: dar didesnis skaitymo malonumas

2020 m. gegužės 14 d.

„PocketBook“ paskelbė atnaujinanti vieną populiariausių savo produktų – „PocketBook Reader“ programėlę, skirtą „iOS“ ir „Android“ įrenginiams. Visiškai naujas dizainas ir papildomas garso formatas, supaprastinta autorizavimo sistema, daugiau parinkčių, susijusių su sinchronizavimu ir keitimusi knygomis, bei daugybė kitų funkcijų suteiks dar daugiau patogumo šios programėlės naudotojams.

„PocketBook Reader“ – tai ne tik mobilioji skaitymo programėlė, o tikras knygų klubas jūsų įrenginyje. Skaitykite knygas ir klausykitės jų įvairiais formatais, sinchronizuokite bibliotekas ir skaitymo padėtis, dalykitės įspūdžiais apie knygas ir gaukite rekomendacijų: su „PocketBook Reader“ visos jūsų knygos bus prieinamos išmaniajame telefone ar planšetiniame kompiuteryje.

Tad kokiomis naujovėmis nuo šiol pasižymės „PocketBook Reader“ programėlė?

  • Naujos knygų saugojimo paslaugos – nuo šiol „PocketBook Reader“ naudotojai galės įtraukti į savo bibliotekas ir skaityti knygas iš „Google Drive“ debesies saugyklos, taip pat leidinius, įsigytus iš „Google Play Books“. Be to, naudotojai tuo pačiu metu galės prisijungti prie keleto skirtingų paslaugų paskyrų, pvz., „PocketBook Cloud“ ar „Dropbox“.
  • Naujos naudotojo sąsajos nuostatos – „PocketBook Reader“ naudotojo sąsaja nuo šiol pasižymės platesniu spalvinių temų pasirinkimu, kuris leis optimizuoti naudojimąsi programėle ir pritaikyti ją pagal savo nuotaiką. Modernus ir patrauklus programėlės dizainas suteiks maksimalų elektroninio skaitymo malonumą.
  • Knygų sąrašų valdikliai pradžios ekrane – pagrindiniame ekrane esantys valdikliai leis greitai pasiekti knygų sąrašus iš skirtingų internetinių paslaugų. Valdikliai įtraukiami ir pašalinami ekrane automatiškai įėjus į savo paskyrą ir iš jos išėjus. Tuo pačiu į pradžios ekraną naudotojai gali įtraukti bet kokius norimus knygų sąrašus.
  • Naujo garso formato palaikymas – atnaujintoje programėlėje tradicinį mp3 formatą papildys m4b garso formatas, kuris idealiai tinka garsaknygėms klausyti. Be to, jūsų įsigytos garsaknygės nuo šiol bus sinchronizuojamos su „PocketBook Cloud“ paslauga.
  • Patogesnis nei bet kada anksčiau autorizavimas – pakanka vienintelės „PocketBook“ paskyros, kad galėtumėte naudotis įvairiomis paslaugomis, pvz., „PocketBook Cloud“ ir „ReadRate“, negaišdami laiko registracijai. O „PocketBook“ el. skaitytuvų savininkai dabar turės galimybę sinchronizuoti paskyras ir bibliotekas nuskaitydami QR kodą „PocketBook Reader“ programėlėje.
  • Pagerinta programėlės sąveika su „Dropbox“ paslauga – nuo šiol naudodamiesi „PocketBook Reader“ skaitytojai galės keistis knygomis „iOS“ ir „Android“ įrenginiuose.
  • Nuvilkimo funkcija – knygų failus dabar daug lengviau perkelti iš įrenginio atminties į bet kokią debesies saugyklą – pakanka tiesiog nuvilkti norimą dokumentą.
  • Dar patogesnis knygų sąrašų valdymas – rūšiuokite vietinius failus ir knygas iš debesies paslaugų, kurkite kolekcijas ir t. t. Jūsų skaitmeninių bibliotekų naršymas dar niekada nebuvo toks greitas ir patogus. O atnaujintas aplankų skyrius, kuris dabar atrodo panašus į failų tvarkyklę, leis mėgautis optimizuota knygų paieška įrenginio atmintyje.

Ir tai dar toli gražu ne visos „PocketBook Reader“ naujovės – tad čiupkite savo įrenginius, atsidarykite programėlę ir susipažinkite su naujomis funkcijomis.

O jei dar neturite „PocketBook Reader“, atsisiųskite ją iš App Store ar Google Play ir mėgaukitės naujais elektroninio skaitymo potyriais.

Atgal
Aa HD