Riboto leidimo „PocketBook Touch HD 3“: išskirtinių spalvų ir vaizdo dėklas

2020 m. lapkričio 19 d.

„Pocketbook“ paskelbė ribotos versijos „Touch HD 3“ – vieno populiariausių ir didžiausią paklausą turinčių modelių – pardavimo pradžią. Naujasis riboto leidimo „PocketBook Touch HD 3“ yra išskirtinės perlų baltumo spalvos ir turi stilingą apsauginį dėklą. Modeliui suteikiama papildoma vienų metų garantija. Jis parduodamas dovanų dėžutėje, todėl gali būti puiki dovana bet kuriam knygų mylėtojui.

El. skaityklė yra perlų baltumo spalvos, kuri atkartoja vandenynų laisvę ir kriauklių raštą ir kurią puikiai papildo žydras dėklas. Šis įkvėpimo ir technologijų derinys sukurtas nepamirštamai kelionei per nuostabaus romano puslapius.

Tikras el. skaitymo šedevras su didžiulėmis galimybėmis

PocketBook Touch HD 3“ – tai geriausių funkcijų, kokias tik gali teikti moderni el. skaityklė naudotojams, derinys. Įrenginys turi 6 col. „E Ink Carta™ HD“ ekraną, išmaniąją „SMARTlight“ technologiją ir galingą dviejų branduolių procesorių. Kaip ir visos „PocketBook“ el. skaityklės „Touch HD 3“ palaiko įvairius rinkoje naudojamus formatus: 19 knygų ir 4 grafikos (kurių nereikia konvertuoti).

Įdiegus „HZO Protection™“ technologiją (IPx7 standartas) el. skaityklė apsaugota nuo žalingo vandens poveikio. Įrenginį galima pamerkti į gėlą vandenį iki vieno metro ne ilgiau nei 30 minučių, o tai reiškia, kad galite skaityti knygas paplūdimyje ar pasiimti į vonią nebijodami dėl jo saugumo.

Įrenginys patogus ne tik skaityti, bet ir garso knygoms ar muzikai klausytis. Jis palaiko „Bluetooth“ ir 6 garso formatus: M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP.

Stulbinama spalva papildo apdovanojimą pelniusį dizainą

Perlų baltumas tai naujas štrichas, pridėtas tobulinant ir taip elegantišką ir stilingą el. skaityklę. Už geriausią gaminio dizainą gavusi „Red Dot“ apdovanojimą ji yra dar patrauklesnė dėl savo išskirtinės spalvos ir puikiai tinkanti tiek vyrams, tiek moterims.

Riboto leidimo modelis yra labai kompaktiškas (161,3 × 108 × 8 mm) ir neįtikėtinai lengvas – vos 155 g. Ergonomišką įrenginį smagu liesti, todėl ne tik mėgausitės įdomia knyga, bet ir pačiu skaitymo procesu bei laikydami jį rankoje.

Stilingas ir būtinas aksesuaras

Riboto leidimo „Pocketbook Touch HD 3“ modelis turi stilingą tamsiai mėlyną dėklą, patikimai apsaugantį el. skaityklę, o skaitymo procesą padarantį dar patogesnį.

Smūgius slopinantis dėklas tvirtai apgaubia įrenginį ir visas jo dalis išlaiko saugias, įskaitant kraštus, todėl el. skaityklę galite įsidėti į krepšį ar kuprinę ir nesijaudinti, kad ji bus subraižyta. Šis įrenginys sveria tik 80 g ir yra pagamintas iš tvirto poliuretano bei mikropluošto.

Dar viena priežastis, kodėl reikia naudoti dėklą, tai jo sąveika su specialiu dėklo jutikliu, kuris automatiškai įjungia el. skaityklės miego režimą uždarius ekraną. Taip sumažinamas akumuliatoriaus energijos vartojimas ir pailginamas naudojimo laikas neįkraunant.

Ilgesnė 3 metų garantija

Riboto leidimo „PocketBook Touch HD 3“ turi dar vieną privalumą – papildomą vienų metų garantiją. Ji įrenginio garantiją pailgina iki trejų metų, o tai geriausias nepriekaištingos kokybės įrodymas.

Riboto leidimo „PocketBook Touch HD 3“ – išskirtinis skaitymo šedevras.

Atgal
Aa HD