Čiupkite mėgstamą knygą ir išgelbėkite superagentą – žiūrėkite naujas pritrenkiančias „PocketBook“ reklamas

2020 m. rugsėjo 17 d.

„PocketBook“ skelbia naujų pritrenkiančių reklamos serijų „YouTube“ premjerą – išvyskite įsitraukimo į knygą magiją, ribų tarp išgalvotų istorijų ir tikro gyvenimo išnykimą.

Nauji vaizdo įrašai tęsia „Inside your PocketBook“ (liet. Jūsų knygoje) idėją, išreklamuotą prekės ženklo sukurtame 360° filme „Epic fight Sherlock vs. Dracula“ (liet. Šerloko ir Drakulos kova). 2019 m. išleistas filmas sulaukė daugiau nei 15 mln. peržiūrų „YouTube“. Tačiau naujose reklamose visiškai naujai vaizduojamas įtraukiantis skaitymo potyris – dar daugiau linksmybių ir kvailysčių!

Kodėl „Inside your PocketBook“?

Skaitytojai nuolat dalinasi emocijomis ir jausmais, kuriuos sukėlė „PocketBook“ perskaitytos knygos. Kai kurie net apibūdina epizodus, kur elgtųsi kitaip nei knygos herojus. Visi mėgstame skaityti dėl galimybės ištrūkti iš realybės, įsijausti į naujus vaidmenis.

Šias skaitytojų įžvalgas „PocketBook“ atskleidžia savo naujose reklamose. Mes knygą ne tik skaitome – mes trumpai gyvename kartu su herojais, įsivaizduodami save jų kailyje. Štai kas vienija skaitymo mėgėjus visame pasaulyje.

Skaitymas leidžia pasinerti į kitą realybę, todėl tikimės, kad mūsų nauji vaizdo įrašai primins, kad su el. skaityklėmis galite įsitraukti į knygos istoriją ne tik sėdėdami namuose ant sofos, bet būdami bet kur ir bet kada! „E Ink“ įrenginiai skaitymą pavertė dar mobilesniu nei iki šiol.

Apie ką šios serijos?

Prekės ženklo serijas sudaro šios keturios reklamos: populiarioji „The Spy Granny“ (liet. Močiutė šnipė), klasikinės romantikos žanro „The Shocking Waltz“ (liet. Pritrenkiantis valsas), pasaka „The Sleeping Daddy“ (liet. Miegantysis tėtis) ir fantazijos žanro „The Witches' Lesson“ (liet. Raganų pamoka). Žiūrovas pasiners į istorijos kulminaciją ir tik po kelių sekundžių išvys netikėtus fantazijos virsmo realybe pokyčius.

Neseniai kampanija „YouTube“ prasidėjo su dviem įdomiomis istorijomis: „The Spy Granny“ ir „The Shocking Waltz“ – skirtingo stiliaus istorijomis, kurias vienija ta pati įtraukimo į knygos siužetą idėja.

„The Spy Granny“ yra pribloškiantis slaptųjų agentų ir veiksmo filmų derinys, kurio pagrindinė herojė vyksta į svarbią slaptą misiją. Skaityti tokio dramatiško siužeto knygą labai pavojinga – į istoriją pasinėrę skaitytojai gali patekti į stipraus gaisro gesinimo sūkurį! Po to galbūt jiems teks gelbėti agentę iš blogų vyrukų su ginklais gniaužtų.

Tuos, kurie mėgsta ne tokias rizikingas pramogas, „PocketBook“ kviečia į šokį „The Shocking Waltz“ prabangiausiame šio sezono vakarėlyje. Geros naujienos – skaitytojams nereikia rūpintis dėl aprangos kodo. Juk istorinį romaną geriausia skaityti patogiai įsitaisius namuose.

Rudens viduryje „PocketBook“ išleis dar dvi ne mažiau įdomias istorijas: „The Witches’ Lesson“ ir „The Sleeping Daddy“. Mūsų žiūrovai mokysis skristi su raganos šluota ir kartu su narsiu herojumi įsmukti į ugnimi spjaudančio drakono urvą!

Pagrindinis skaitmeninės kampanijos tikslas – gerai nuteikti ir kūrybiškai bei linksmai parodyti, kas vienija skaitymo mėgėjus visame pasaulyje.

Atgal
Aa HD