Kaip saugiai laikyti savo el. skaityklę: paprastos „PocketBook“ taisyklės ir patarimai

2021 m. birželio 3 d.

Kiekviena „PocketBook“ elektroninė skaityklė yra tobulas prietaisas skaitymui. Kodėl? Nepriklausomai nuo modelio tipo ir kai kurių techninių savybių, visi mūsų prietaisai yra visiškai saugūs regėjimo atžvilgiu, neįkrovus gali veikti iki 1 mėnesio, be to, yra lengvi, kompaktiški ir stilingi.

Tačiau nepaisant patikimumo ir funkcionalumo, bet kuri elektroninė skaityklė yra gana trapus prietaisas, su kuriuo reikia atsargiai elgtis.

Todėl siūlome keletą naudingų patarimų, kaip užtikrinti elektroninės skaityklės saugumą. Galite peržiūrėti naują mūsų prekės ženklą vaizdo įrašą arba perskaityti naudingų patarimų toliau. Bet geriausias būdas yra pamatyti ir perskaityti:)

1. Jūsų akims palankų superherojų taip pat reikia prižiūrėti

Atminkite, kad elektroninė skaityklė labai skiriasi nuo įprasto išmaniojo telefono. Dėl unikalios struktūros „E Ink“ el. skaitytuvo ekranai yra itin saugūs akims, tačiau jiems taip pat reikia skirti ypatingą dėmesį bei su jais pagarbiai elgtis. Todėl nepamirškite šių paprastų taisyklių:

  • Nesukite ekrano;
  • Nespauskite per stipriai.

2. Kiekvienam herojui reikia apsauginio kostiumo

Geriausią el. skaitymo prietaisą padarysite laimingu ir saugiu, jei jį laikysite specialiame viršelyje. Tai apsaugos prietaisą nuo įlenkimų, įbrėžimų ir kitų mechaninių pažeidimų. Be to, viršelis prailgina „PocketBook“naudojimo laiką.

3. Prietaiso supergalia - patogus skaitymas per elektroninį skaityklą, o ne skraidymas

Beveik bet koks daiktas (nebent tai būtų kamuolys) nelabai džiaugiasi nukritęs ant grindų. Įskaitant „PocketBook“ elektroninį skaityklę. Nepamirškite apie „E Ink“ elektroninės skaityklės ekrano trapumą ir nenumeskite visos savo bibliotekos su keliais tūkstančiais knygų ant grindų.

4. Kiekvienam herojui reikia saugios slėptuvės

Kad ir kur keliautumėte, važiuotumėte, skristumėte ar plauktumėte, „PocketBook“ visada bus po ranka ir pasiūlys jums įdomią knygą. Tačiau bus daug geriau, jei laikysite jį atokiau nuo tokių pavojingų kambariokų (arba krepšio draugų) kaip raktai, žirklės ir kiti aštrūs ar sunkūs daiktai, nes jie gali pakenkti jūsų elektroninei skaityklei.

Šias pagrindines taisykles taip pat rasite mūsų naujame vaizdo įraše apie saugų elektronines skaityklės naudojimą.

Atgal
Aa HD