Kaip išsirinkti el. skaityklę su priekiniu apšvietimu. Modelių apžvalga ir naudingi patarimai

2020 m. kovo 2 d.

Dėl „E Ink“ technologijos modernių el. skaityklių ekranai beveik prilygsta spausdintiems puslapiams – jie malonūs akiai ir neblizga saulės šviesoje. El. skaityklės suteikia laisvės skaityti bet kur ir bet kada, todėl viena naudingiausių funkcijų – klasikinis priekinis ekrano apšvietimas arba „SMARTlight“ funkcija.

Pabandykite prisiminti, kiek kartų norėjote skaityti vidury nakties arba vietose, kuriose nėra gero apšvietimo. Pavyzdžiui, važiuodami viešuoju transportu, stovyklaudami arba būdami prastai apšviestoje kavinėje. Tokiose situacijose el. skaityklės su priekiniu apšvietimu arba pažangesne „SMARTlight“ funkcija tiesiog nepakeičiamos.

El. skaityklė su priekiniu apšvietimu – ar ji saugi akims?

Priešingai nei išmaniųjų telefonų, planšetinių kompiuterių ir kompiuterių ekranai, kurie nėra skirti ilgam skaitymui ir nuolat skleidžia šviesos bangas, priekinį „E Ink“ ekrano apšvietimą, jei toks yra, galima visiškai išjungti.

El. skaityklių LED įmontuoti po dangtelio rėmu ir išdėstyti palei ekraną, todėl apšviečia elektroninį puslapį, o ne jūsų veidą kaip išmanieji telefonai. Štai kodėl el. skaityklėse tai vadinama priekiniu, o ne foniniu apšvietimu. Toks priekinis el. skaityklių apšvietimas žymiai sumažina akių įtampą ir yra malonesnis akiai, palyginus su blankiausiu išmaniojo telefono ekranu.

Įprastas priekinis apšvietimas ar „SMARTlight“?

Įrenginiai su įprastu priekiniu apšvietimu tolygiai apšviečia ekraną ir leidžia reguliuoti jo ryškumą.

„PocketBook“ el. skaityklės su „SMARTlight“ funkcija automatiškai reguliuoja ekrano ryškumą ir spalvinę temperatūrą priklausomai nuo paros laiko ir žmogaus bioritmo. Naudotojas taip pat gali rankiniu būdu koreguoti ryškumą ir spalvą nenutraukdamas skaitymo, braukdamas pirštu išilgai ekrano. „SMARTlight“ šilta geltona spalva puikiai tinka skaityti prieš einant miegoti, o šaltai balta spalva geriausiai tinka skaityti dieną.

Tik jūs galite nuspręsti, kokią „PocketBook“ el. skaityklę pirkti – su įprastu priekiniu apšvietimu ar „SMARTlight“ funkcija. Abu pasirinkimai užtikrina puikų skaitymo komfortą bet kokiomis sąlygomis.

„PocketBook“ el. skaityklės su priekiniu apšvietimu – kokią pasirinkti?

Beveik kiekviename moderniame „PocketBook“ įrenginyje integruotas klasikinis priekinis apšvietimas arba „SMARTlight“. Tačiau kiekvienas variantas pasižymi unikaliomis savybėmis, tobulai atitinkančiomis jūsų poreikius. Taigi kokią el. skaityklę rinktis?

Įrenginiai su įprastu priekiniu apšvietimu:

  • „PocketBook Basic Lux 2“ – įprasto lygio el. skaityklė su naujausiu „E Ink Carta™“ ekranu palaiko 19 knygų formatų (+ 4 grafikos formatus) ir turi atminties kortelės lizdą.
  • „PocketBook Touch Lux 4“ – itin lengva ir stilingo jutiklinio ekrano el. skaityklė, gavusi tarptautinį apdovanojimą „Red Dot Award“.

Įrenginiai su „SMARTlight“ technologija:

  • „PocketBook Touch HD 3“ – vienas perkamiausių įmonės įrenginių. Atspari vandeniui dviejų branduolių el. skaityklė su „E Ink Carta™“ jutikliniu ekranu ir „Bluetooth“.
  • „PocketBook InkPad 3“ – našiausias įrenginys su dideliu 7,8 col. jutikliniu ekranu palaiko 19 knygų formatų ir turi atminties kortelės lizdą.
  • „PocketBook InkPad 3 Pro“ – el. skaityklė su dideliu 7,8 col. ekranu, vandens apsauga ir dviejų branduolių procesoriumi.
  • „PocketBook InkPad X“ – pavyzdinė el. skaityklė su didžiuliu 10,3 col. jutikliniu ekranu, „Bluetooth“, garso failų palaikymu ir integruota 32 GB atmintimi. Tai galbūt geriausia dabartinėje rinkoje esanti el. skaityklė su priekiniu apšvietimu.

Kad ir kokį modelį galiausiai išsirinksite, garantuojame nepriekaištingą savo gaminių kokybę. Mėgaukitės savo mėgstamiausiomis knygomis mėgstamos „PocketBook“ el. skaityklės ekrane.

Atgal
Aa HD