Elektroninė skaityklė po Kalėdų eglute: kodėl „PocketBook” yra geriausia dovana vaikams ir suaugusiesiems?

2021 m. gruodžio 13 d.

Jei vis dar nenusprendėte, ką padovanoti savo šeimai ir draugams Kalėdų proga, turime puikią idėją! Gal padovanokite prietaisą, kuris patiks ir moksleiviams, ir seneliams, kuris linksmins ir lavins, nekenks akims ir neatitrauks jūsų dėmesio nuo tobulai patogaus skaitymo? Taip, toks prietaisas egzistuoja, ir jis yra „PocketBook” elektroninė skaityklė!

Artėjant šventėms parengėme visą maišą faktų, kurie tikrai įtikins jus, kad elektroninė skaityklė - puiki po Kalėdų eglute rasta staigmena.

Kodėl PocketBook” yra tobula kalėdinė dovana vaikui?

Planuojate padovanoti savo vaikui įdomią knygą, bet nežinote, kokią? Į bet kurią „PocketBook” elektroninę skaityklę telpa visi vaikų literatūros šedevrai: nuo lobių salos ir Tomo Sojerio iki kačių karių ir Hario Poterio! Be to, skirtingai nei įprasta knyga, prietaisai turi daug daugiau galimybių sudominti ir sužavėti šiuolaikinius vaikus.

O kad vaiko skaitymo patirtis būtų dar įsimintinesnė, galite rinktis kišeninę knygą su naujovišku spalvotu ekranu. Iliustracijos knygų puslapiuose atrodys daug patraukliau, o mažųjų skaitytojų akis patikimai saugos „E Ink” technologija.

PocketBook” ir Kalėdų Senelis rekomenduoja šiuos modelius: „PocketBook InkPad Color”, „PocketBook Color”.

Kodėl PocketBook” yra tobula kalėdinė dovana paaugliui?

„PocketBook” - nėra dar vienas prietaisas, skirtas žaisti žaidimus, žiūrėti vaizdo įrašus ar susirašynėti. Mūsų elektroninės skaityklės pirmiausia skirtos skaityti, todėl jokie socialiniai tinklai neatitrauks paauglių nuo knygos ar vadovėlio. Kalbant apie vadovėlius: „PocketBook” sveria ne daugiau nei įprasta užrašų knygelė, tačiau į ją telpa visa mokyklos biblioteka. Tai tiesiog svajonė bet kuriam mokiniui, turinčiam sunkią kuprinę.

Be to, „PocketBook” yra kur kas daugiau nei tik elektroninis skaitymo prietaisas! Daugelis modelių turi „Bluetooth” funkciją ir atkuria garso failus, todėl galite klausytis audio knygų, tinklalaidžių, muzikos, užsienio kalbų garso pamokų ir t. t. Be to, e. skaityklėje galite skaityti komiksus ir mangas, kurios tikrai patiks paaugliams.

PocketBook” ir Kalėdų Senelis rekomenduoja šiuos modelius: „PocketBook InkPad 3 Pro”, PocketBook InkPad Color”.

Kodėl PocketBook” yra puiki Kalėdų dovana seneliams?

Manote, kad pagyvenę žmonės ne itin „draugauja“ su šiuolaikinėmis technologijomis? Na, tikrai ne „PocketBook“ atveju! Šis prietaisas, kuriuo neįtikėtinai lengva naudotis, bus tikra dovana jūsų tėvams ir seneliams. Be jutiklinio ekrano, kiekvienoje elektroninėje skaityklėje yra patogūs valdymo mygtukai, o daugumos modelių svoris neviršija 225 gramų. Kitaip tariant, „PocketBook” lengva laikyti ir valdyti.

Dar vienas šios e. skaityklės privalumas - galimybė greitai padidinti tekstą iki patogaus dydžio. Ši funkcija leis skaityti maksimaliai patogiai ir nevarginti akių. Be to, „PocketBook” - didžiulė knygų lentyna, į kurią lengvai sutalpinsite tūkstančius ir tūkstančius tomų kiekvienam skoniui. Taigi galite visiems laikams pamiršti knygų lentynose besikaupiančias dulkes!

PocketBook” ir Kalėdų Senelis rekomenduoja šiuos modelius: ”PocketBook Touch Lux 5”, „PocketBook Basic Lux 2”.

Kodėl PocketBook” yra tobula Kalėdų dovana jūsų antrąjai pusei?

„PocketBook” elektroninės skaityklės skiriasi ne tik unikaliomis savybėmis, bet ir dydžiu bei dizainu. Tai reiškia, kad tikrai rasite modelį, kuris puikiai tiks jūsų mylimam žmogui. Kompaktiška ir itin lengva raudonos spalvos „PocketBook Touch Lux 5”, kuri telpa į bet kurią rankinę, ar didelė ir stilinga „PocketBook InkPad Lite”, skirta skaityti ir dirbti su dokumentais? O gal prietaisas turėtų būti atsparus vandeniui arba palaikyti garso funkcijas? Nuspręskite patys!

Be to, elektroninė skaityklė su dideliu ekranu yra puikus prietaisas romantiškam skaitymui poroje. Visuose moderniausiuose „PocketBook” modeliuose įdiegta priekinio apšvietimo arba „SMARTlight” technologija, todėl galite skaityti bet kur ir bet kada: lėktuvo salone, pritemdytame kambaryje prie židinio ar net žygyje po žvaigždėtu dangumi.

PocketBook” ir Kalėdų Senelis rekomenduoja šiuos modelius: PocketBook InkPad Lite”, „PocketBook Touch HD 3”.

Kodėl PocketBook” yra tobula Kalėdų dovana jums?

Dovanojant visas šias dovanas šeimai ir draugams, būtina nepamiršti ir savęs! Pradingo šventinė nuotaika? Pradžiuginkite save ilgai laukta elektronine skaitykle po Kalėdų eglute, nes kas, be jūsų pačių, žino, ko būtent jums reikia!

Kad ir kokį „PocketBook” įrenginį pasirinktumėte, garantuotai gausite e. skaityklę su akims saugiu „E Ink” ekranu, kuri palaikys visus populiariausius (knygų, grafikos, o kai kuriuose modeliuose ir garso) formatus; be to, el. skaityklė yra modernaus dizaino ir turi bateriją, kuri leis mėgautis aktyviu skaitymu visa mėnesį. Jūsų naujoji el. skaityklė gali turėti spalvotą ekraną, yra atspari vandeniui, o dėl priekinio apšvietimo arba „SMARTlight” funkcijos galėsite mėgautis patogiu skaitymu net tamsoje.

PocketBook” ir Kalėdų Senelis rekomenduoja šiuos modelius: „PocketBook InkPad X”, „PocketBook InkPad 3 Pro”.

Atgal
Aa HD