TOP 5 romantinės knygos su gražia pabaiga

2020 m. vasario 7 d.

„Ana Karenina“, „Romeo ir Džuljeta“, „Didysis Getsbis“ – tai gražios, tačiau tragiškai pasibaigusios meilės istorijos. Kartais sudėtinga rasti romantinę, santykius nagrinėjančią knygą, parašytą su švelniu humoru, kuri būtu lengvai ir neįpareigojančiai skaitoma. Šv. Valentino dienos proga mes atrinkome 5 linksmas knygas, kurios baigiasi laimingai! Linkime mylėti, skaityti ir mėgautis kiekviena diena, praleista kartu su savo sielos draugu. O jei jis ar ji vis dar nepasirodė – tiesiog apsižvalgykite!

„Bridžitos Džouns dienoraštis“, Helen Fielding

Ryški, nenuspėjama, nuoširdi ir truputį pašėlusi Bridžita vieną dieną suvokia, kad pagaliau yra pasirengusi rimtiems santykiams. Vienintelė problema, kad sunku rasti tą vienintelį, nes visi vaikinai, kurie jai atrodo patrauklūs, pasirodo esantys snobai. Tai nuostabi, juokingų situacijų kupina istorija, parodanti, kad tikra meilė anksčiau ar vėliau pasibels į jūsų duris.

„Nekenčiu tavęs“, Sally Thorne

Tai juokinga ir lengvai skaitoma istorija apie neapykantą arogantiškam kolegai. Vis dėlto laikui bėgant ji virsta simpatija, o paskui – meile. Biuro romantikos tema – ne naujiena, tačiau pasitelkusi humoro jausmą ir išradingumą Sally Thorne sugebėjo parašyti puikų romaną apie nepastovius žmogaus jausmus.


Ana ir prancūziškas bučinys“, Stephanie Perkins

Bestseleris apie jauną amerikietę, kuri palieka gimtąjį miestą, draugus ir partnerį ir persikelia studijuoti į Paryžių. Ana labai greitai pripranta prie visiškai naujo pasaulio, o pažintis su žaviuoju Etjenu Senkleru jos gyvenimą apverčia aukštyn kojomis. Tai lengvas, smagiai skaitomas kūrinys, garantuojantis gerą nuotaiką.

„Mergaitė su apelsinais“, Jostein Gaarder

Berniukas Džordžas vieną dieną rado seniai mirusio tėvo dienoraštį, kuris sūnui pasakoja, kaip jis sutiko ir pamilo Džordžo mamą. Nors pradžia skamba šiek tiek liūdnai, iš tikrųjų tai linksma meilės istorija, kupina nuostabaus humoro jausmo.

„Povo turgelis“, Jojo Moyes

Britų rašytoja Jojo Moyes laikoma tikra romantinių istorijų meistre. Knyga pasakoja apie sugrįžimą į gimtąjį provincijos miestelį, apie neišspręstus konfliktus su tėvais ir šeimos sunkumus. Laimei, herojė į viską žvelgia su šypsena ir randa jėgų atkurti prarastą harmoniją.

Atgal

Kaip dauguma įmonių, „PocketBook“ naudoja slapukų technologiją, kad pagerintų naudotojų patirtį analizės ir rinkodaros reikmėms siekiant jums rodyti aktualius, jūsų poreikius atitinkančius pasiūlymus, kol naršote svetainėje ir trečiųjų šalių svetainėse. „PocketBook“ gerbia jūsų privatumo teises, todėl prašome šiek tiek laiko skirti Slapukų nuostatų tvarkymas. Atminkite, kad absoliučiai būtini slapukai yra visada įjungti. Jei sutinkate su visų slapukų failų naudojimu, iškylančiajame lange tiesiog spustelėkite Gerai. Norėdami sužinoti daugiau apie slapukų technologiją, jos privalumus ir kaip „PocketBook“ ją naudoja, eikite į mūsų Pranešimą apie slapukus.

Aa HD